Profile cover photo
Profile photo
Gitte Hansen (Bagenørden)
51 followers -
Bibliotekar og mad-blogger
Bibliotekar og mad-blogger

51 followers
About
Gitte's posts

Post has attachment
I dag serveres der en sund og fedtfattig menu: fyldte peberfrugter med oksekød, majs og gulerødder. En farverig servering der vil pynte både til hverdag og fest :-)

Post has attachment
Grillsæsonen er skudt i gang med den lækreste grillede kyllingeinderfilet, marineret med soya- sesam og honning. Sprød kylling, der er klar på få minutter. Uhm. :-)

Post has attachment
Mit livs første vandbakkelse, der ikke klaskede sammen! Flot, høj, sprød på overfløden og blød i midten. Serveret på bradepande, med glasur og blåbær. Uhm - et stort hit til dagens fødselsdagsbord.
Kig forbi - det er nemt at trylle vandbakkelse - hvis ellers din ovn vil makke ret :-)

Post has attachment
Prøv disse små muffins med æg: små æggekager bagt i siliconeforme. Æggemuffins'ene er fyldt med skinke, spinat og feta og med sprøde solsikkekerner på toppen

Post has attachment
Prøv denne lækre norske Kvæfjordskake med sukkerbrødsbund, marengstop og mandelflager. Kagen er lagt sammen med syrligt flødeskumsfyld og smager bare SÅ skønt.

Post has attachment
En nem, lækker og fedtfattig servering: marineret svinemørbrad stegt på sliplet grillpande. Fryser du om :fødderne, kan du sagtens grille indenfor på grillpande

Post has attachment
Juhuu - vores norske svele-drøm blev til virkelighed på vores danske matrikel i dag. Vi genskabte de store, bløde norske sveler og nød dem med sirup og syltetøj <3
Kig med her, hvis du også elsker smørstegte pandekager i stabelvis. Opskriften er SÅ nem og du bliver et hit i din familie, hvis du tryller en portion :-) 

Post has attachment
Bagenørden serverer et kagehit i den fedtfattige kategori: chokoladekage i bradepande med tykmælk og æblemos. Fedtfattig og lækker. Svampet, sød og nem at lave

Post has attachment
Glæde - sorg, vemod og varme. "Mor jeg skal forresten se på en lejlighed i dag". Tanker og følelser når afkommet får lyst til at flyve fra reden. Har du lyst til at komme med om bag faccaden? 

Post has attachment
Er du vild med kylling og gratineret pasta? Fyld et fad med grøntsager og vend pasta og fløde i. Læg kyllingestykker på toppen. Gratiner i ovn. Voila. One Pot Pasta.
Wait while more posts are being loaded