Profile cover photo
Profile photo
Anees Anessa
48 followers
48 followers
About
Posts

Post has attachment
HANYA KAWAN....
anes akui anes memang susah nak rapat dengan orang .melainkan kalo orang tu jenis satu kepala dengan anes..memang rapat la...tapi yang menjadi masalah sekarang nie..ada pulak yang menaruh hati ..adeh... dah cakap awal2 kan... KITA KAWAN...bila cuba menjauhk...
Add a comment...

Post has attachment
TERSEPIT ANTARA DUA...
assalammualaikum...pernah tak korang tersepit antara kawan2 yang bergaduh,,... weiii aku tersepit kot....dah la aku dok meja tengah2 diantara depa nie...dua2 bermasam muka...nak  baik sebelah kiri..belah kanan bermasam muka...nak belah kanan takut ada yang ...
Add a comment...

Post has attachment
SIBUK TAK TERKATA....
assalammualaikum... lama sungguh lahai x berblogging.... sibuk berkerja dan berbisnes on9.... saya cuma aktif di facebook dan juga di wechat shaja...mai la support bisnes kami... facebook: cik anees anessa fanpage: aleesya darwisyah wechat:aneesanessa kami ...
Add a comment...

Post has attachment
impianku bisnes on9..?!
sejak sekolah lagi aku teringin nak mulakan perniagaan sendiri..yang diuruskan oleh aku sendiri....Alhamdllullillah impian tu terlaksana akhir nye bila aku dah kerja..impian tu terlaksana disebabkan kesempitan wang nak bayar hutang.. berniaga nie mewah?ye m...
Add a comment...

Post has attachment
impianku bisnes on9..?!
sejak sekolah lagi aku teringin nak mulakan perniagaan sendiri..yang diuruskan oleh aku sendiri....Alhamdllullillah impian tu terlaksana akhir nye bila aku dah kerja..impian tu terlaksana disebabkan kesempitan wang nak bayar hutang.. berniaga nie mewah?ye m...
Add a comment...

Post has attachment
cinta serius vs hubungan halal...
assalammualaikumm... kenapa dengan cinta serius vs hubungan halal?? sebenarnya bukan apa...sejak putus cinta nie...jiwa nie rasa kosong je..kosong sebab apa?rasa cam ada perasaan nak sayang kat orang tapi terhad...sebb apa terhad??kalo kita dah sayang sesor...
Add a comment...

Post has attachment
AKU & KAU HANYA KAWAN!!
kau pernah rasa tsk perasaan macam aku nie... orang mesra dengan aku..ambik berat sal aku...take care aku... layan aku cam gf dia..bermanja dengan aku cam gf dia...last2 dia cakap..aku dengan dia kawan je... sakit hati kot bila perasaan cam tu..cam rasa dim...
Add a comment...

Post has attachment
sibuk..sentiasa sibuk....
bismillahirahmannirahim.. assalammualaikum... pergghhhh lama gilerrr aku tak menjenguk blog aku nie...memang bersarang gilerrrr kottttt..... ada orang masih ingat lagi tak kat aku agak nye yea....hye...hye....kawan ku sekalian....fehuuuu... sejak dua menjak...
Add a comment...

Post has attachment
kejakunan aku..huwhuw...
apabila aku menjadi jakun dn tak pernah naik flight..perghh kecoh siot...naik flight je kot...tu pon nak jakun,,,tapi alhamdullillah..first time naik flight ,dah la sorang2 lepas tu kne cari sendiri tempat check in...fuhhh nasib baik la tak sesat mana pon.....
Add a comment...

Post has attachment
biar pecah diperut jangan pecah dimulut..
Ya Allah begitu sedih nye bila kita mempercayai orang tok simpan rahsia..rupa nye dia bukan orang yang tepat nak menyimpan rahsia kita...mungkin salah aku juga..cite ketidakpuas hatian terhadap seseorang tu di ceritakan kat orang dan orang yang kita percaya...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded