Profile cover photo
Profile photo
Mysara Newrie
72 followers -
I'm your sunflower, remember?
I'm your sunflower, remember?

72 followers
About
Posts

Post has attachment
Promo #Raya2017 di IG Begkite
Assalamualaikum wbt Just a quick update okay? Sesiapa yang nak dapatkan clucthes atau bag yang boleh tulis nama sendiri -- boleh terus jenguk ke IG @begkite okay? Sebab kualiti beg yang tinggi, senang di pakai dan mudah dibersihkan (guna tisu basah dan lap-...

Post has attachment
Bortak Takes Port Dickson
Assalamualaikum wbt Macam biasalah ~ suka plan benda-benda yang spontan dan terus boomm ! terus jadi hahhaa Al-kisahnya ada satu hari tu aku borak-borak dengan Faizah, Lisda dan Angie dalam group Whatsapp sambil diperhatikan oleh Hani yang kini berada di Ru...

Post has attachment
Istiadat Konvokesyen UITM ke 86 - My 3rd Convocation :)
Assalamualaikum wbt Maaflah lambat update. Mostly sebab malas? Hihih Maybe sebab dah banyak upload dekat IG aku kot (IG - mysaranewrie) So macam yeah ~ malas nak update di blog hihihi So last 8th April aku dan kawan-kawan aku p amik jubah convo dekat UITM S...

Post has attachment
Kerja & Kahwin Kawan-Kawan
Assalamualaikum wbt Well hello semua orang! Alamak, macam dah lama je tulis dekat blog nie kann!? Hahah actually mana adalahh ~ aku masih okay dan Alhamdulillah masih sihat cuma there's a few times Ive got flu. maybe sebab cuaca kot masa tue Miss me? Okay m...

Post has attachment
Sakit Kepala Fikir Nak Bagi Hadiah Apa? Let Me Help You!
Assalamualaikum wbt Kadang-kadang I faham semua orang macam buntu dan pening kepala nak fikir bagi hadiah apa dekat kawan-kawan kan? Atau ada yang nak kahwin tapi tak tahu nak bagi hadiah hantaran apa? Atau kalau ada yang si boyfriend/girlfriend nak bagi ha...

Post has attachment
Apa Nak Buat Kalau HP Kau Hilang?
Assalamualaikum wbt Hanya orang yang pernah hilang handphone sahaja mengerti perasaan orang yang hilang handphone Gitoh kauu  ~ ayat pembukaan edisi entry kali ni hahhaa Al kisahnya, aku ni dah dua kali handphone hilang. 1st sebab hp masuk jamban dan 2nd hp...

Post has attachment
My 25th Birthday Celebration #makintuamakincantik
Assalamualaikum wbt Okaylah dah dua minggu sudah berlalu sebenarnyaaa tapi tak kisah lah sebab yang penting nak update -- untuk kenangan zaman hadapan hokkayy ~ Alhamdulillah ~ pada 8 January 2017 baru-baru ni -- genaplah sudah aku berusia 25 tahun. Hihi #m...

Post has attachment
Tahun 2016 -- Alhamdulillah
Assalamualaikum wbt Alhamdulillah, malam ni merupakan hari terakhir untuk tahun 2016 sebelum kita melangkah ke tahun 2017 :) Alhamdulillah untuk 12 bulan yang penuh dengan benda-benda baru yang aku belajar, yang semestinya mematangkan aku, yang mengajar aku...

Post has attachment
Al Fatihah Untuk Miss Fisha
Assalamualaikum wbt Dah lama jugak aku tak update dekat blog. Hari ni macam rajin pulak tapi sebenarnyaaa, cuma nak luahkan apa yang dirasakan je Baru-baru ni ; to be exact - 24 Disember 2016 - masa aku, Faizah, Angie dan Lisda siap-siap nak keluar pergi ke...

Post has attachment
Sessi Interview Bersama Tuan Blog
Assalamualaikum wbt Hai semua! Lamanyaaa tak menulis :D Hari tu macam excited nak update blog tapi bila tengok jam dah 12 tengah malam dan esok kerja, so haruslah ku lupakan hasrat begitu sahajaaaaaaaaaaa So apa khabar mysara? Alhamdulillah, khabar baik :) ...
Wait while more posts are being loaded