Profile cover photo
Profile photo
Transhair
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
http://www.transhair.nl/nl/nieuws/de-raarste-oplossingen-tegen-kaalheid

Door alle tijden van de geschiedenis wilden mannen maar één ding wanneer hun haar aan volume en massa verloor: de kaalheid tegengaan. De raarste oplossingen werden bedacht. Hieronder een lijstje van methoden tegen erfelijke kaalheid die we tegenwoordig onder kwakzalverij zouden scharen. 
Add a comment...

Post has attachment
http://www.transhair.nl/nl/nieuws/40-korting-op-haarpigmentatie

Transhair begint het jaar meteen goed met een knallende actie!

Want wie een consult bij ons afspreekt en voor 1 maart met de behandeling start, ontvangt maar liefst 40% korting op de gehele haarpigmentatie behandeling!

Haarpigmentatie is een pigmentatietechniek waarbij minuscule puntjes pigment net onder het huidoppervlak op het hoofd worden aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof er kleine haartjes zitten. Deze techniek kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt:

Voor mannen of vrouwen waarbij het haar is uitgedund om het haar voller te doen laten lijken.
Voor kalende of geheel kale mannen die een 'geschoren look' willen.
Om littekens op het hoofd te camoufleren.
Add a comment...

Post has attachment
Om zeker te zijn van een perfect resultaat na een haartransplantatie is het belangrijk om goed voor je getransplanteerde haar te zorgen. Voornamelijk de eerste week kan dit een verschil maken in de snelheid waarmee uw haren groeien. Daarom vijf geheimen om goed voor jezelf te zorgen na een haartransplantatie. 
Add a comment...

Post has attachment
Wetenschappelijk geprogrammeerde cellen met daarin gloednieuwe haarzakjes: het moet een verbeterd alternatief worden op de haartransplantatie, tot nu toe de enige oplossing om erfelijke kaalheid tegen te gaan. Wetenschapper Colin Jahoda zegt al veelbelovende resultaten te hebben behaald met deze nieuwe techniek om haaruitval te bestrijden.
Add a comment...

Post has attachment
Honderd jaar geleden werden de eerste haartransplantaties al uitgevoerd. Van toen tot nu zijn de technieken gelukkig aanzienlijk verbeterd. Sterker nog: het verschil tussen haartransplantaties van tien jaar geleden en die van tegenwoordig markeren al een significant verschil. De behandeling van erfelijke kaalheid is nagenoeg onzichtbaar geworden. 
Add a comment...

Post has attachment
Er wordt steeds meer reclame gemaakt voor cafeïne shampoo tegen haaruitval. Door deze shampoo te gebruiken naast een ander product zoals Minoxidil zou het erfelijke kaalheid tegen kunnen gaan. Maar het effect van de hoeveelheid cafeïne die nodig is voor resultaat, staat ter discussie.

koffiebonen2Cafeïne drinken tegen haaruitval
Uit onderzoek van ASPS-lid en plastisch chirurg Dr. Bahman Guyuron en zijn collega's aan de Case Western Reserve University School of Medicine in Cleveland blijkt dat het risico van haaruitval bij vrouwen naast genetische indicatoren ook bepaald wordt door een breed scala aan leefstijlfactoren. Een verhoogd stressniveau, roken, het hebben van kinderen en een voorgeschiedenis met hypertensie en kanker kunnen bijvoorbeeld een rol spelen, zo stellen zij.

Voor het onderzoek werd het testosterongehalte gemeten bij 98 vrouwelijke, identieke tweelingen om genetische-, sociale- en ecologische factoren bij erfelijk haaruitval te onderzoeken. Ook dienden de vrouwen gedetailleerde vragenlijsten in te vullen over hun leefomgeving, leefstijl, en ge-zondheid. Naast een veelvoud van diverse oorzaken bleek opvallend genoeg dat vrouwen die regelmatig cafeïne nuttigen, een lager risico hebben op haaruitval, mogelijk omdat cafeïne de hormonale effecten die haaruitval veroorzaken tegengaan.

Grote concentratie cafeïne nodig tegen haaruitval
Uit het onderzoek van Dr Bahman Guyuron blijkt dus dat het drinken van cafeïne helpt, maar helpt het ook wanneer je cafeïne in de hoofdhuid masseert door middel van shampoo? Daarvoor moeten we wat dieper ingaan op de hoeveelheid cafeïne die je nodig hebt voor resultaat.

Onderzoek uit Duitsland toonde net als Dr. Bahman Guyuron en zijn team aan dat cafeïne helpt tegen haaruitval. Het verlaagt de concentratie van testosteron die onder andere de boosdoener is bij erfelijke haaruitval. Maar koffie drinken is niet de oplossing blijkt uit de studie: iemand zou 60 tot 80 kopjes zwart goud per dag moeten wegwerken om voldoende concentratie cafeïne binnen te krijgen. Daarom werd getest of cafeïne in een shampoo een effectieve behandeling is. De conclusie was positief: cafeïne in shampoo wordt door de haarwortels opgenomen.

Cafeïne shampoo tegen haaruitval
Maar goed, 60 tot 80 kopjes koffie per dag? Dat zou dan overeen moeten komen met de cafeïne die de shampoo per wasbeurt biedt. De vraag is dus: hoeveel cafeïne zit er in een flacon en wat blijft er van de cafeïne over wanneer je het in de haren masseert?

Een chatgesprek met de onlinedrogist.nl wijst uit dat in een flesje Alpecin Shampoo Caffeine C1 van 250 ml de hoeveelheid cafeïne die door de hoofdhuid per wasbeurt wordt opgenomen overeenkomt met eenvijfde kopje koffie of 50 milliliter CocaCola. Hierbij is het van belang de shampoo minimaal twee minuten te laten intrekken.

Helpt cafeïne shampoo tegen haaruitval?
De onderzoeksresultaten zoals ze hierboven zijn beschreven en de werkelijke hoeveelheid cafeïne die vrijkomt bij een wasbeurt komen niet overeen. Toch zijn er mensen blij met de werking van de shampoo door het gebrek aan toegevoegde conditioners. Hierdoor voelt het haar stugger en sterker dan voorheen.

Wilt u nieuwe haargroei op inmiddels kale plekken dan biedt de shampoo geen uitkomst. Een haartransplantatie is de enige manier om haren terug te krijgen op kale plekken. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wie kiest voor een haartransplantatie zonder snijden kan bij Transhair terecht voor een FUE-haartransplantatie. Met de Follicular Unit Extraction methode (FUE-methode) worden grafts uit het achterhoofd onttrokken om op de kale plekken te worden herplaatst.

De FUE-haartransplantatie wordt ook wel een stamceltransplantatie genoemd en verschilt op enkele manieren van de FUT-behandeling waarbij op het achterhoofd een reep donorhaar wordt weggehaald om te transplanteren. 
Add a comment...

Net als vele andere Nederlandse en buitenlandse sterren wil ook Andy van der Meijde een haarimplantatie ondergaan. Omstreeks september 2014 zal hij behandeld worden zodat hij een jaar later weer zijn nieuwe coupe kan laten zien valt te lezen in het bericht.

Bron: Telegraaf.nl  
Add a comment...

Post has attachment
http://www.transhair.nl/nl/nieuws/terrence-op-bezoek-bij-transhair

Terrence Cassano heeft op 23 en 24 augustus 2013 een FUE haartransplantatie met ruim 2500 grafts ondergaan bij Transhair. Van de gehele behandeling heeft hij een uitgebreid videodagboek bijgehouden. Hierin vertelt hij hoe hij de behandeling ervaart en wat hem meevalt en tegenvalt.

Ook na de behandling heeft hij nauwkeurig bijgehouden hoe het herstel hem vergaad. Op deze manier krijgt u een goede indruk van een FUE behandeling bij Transhair. Nu 11 maanden later heeft hij uit Engeland zijn nafoto's naar ons toegestuurd, die goed laten zien hoe zijn haarstituatie na de haarimplantatie is.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded