Profile cover photo
Profile photo
Arkloki Közösségi Központ
1 follower -
úton Önmagad felé...
úton Önmagad felé...

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
"Ha egy minket ért támadásra energia tolódás keletkezik a testben, ez feszülést okoz, hiszen a test felkészül a harcra. Minél inkább van elzárva az egyén az érzéseitől, annál jobban fog a testén megjelenni, vagyis tiszta fizikai formában." (Ország Erika)

Várunk a nyújtás órán: http://bit.ly/nyujtas

#csaklazán #nyújtás #országerika #feszültségoldás
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"Az Arkloki a külső (kemény) és a belső (lágy) mozgásrendszerek ötvözete, oly módon felépítve, hogy az energia minél szabadabb áramlását tegye lehetővé. Ennek hatására beindulnak a tisztuló folyamatok, mind fizikai, mind szellemi vonalon." (Kőhegyi Károly, Arkloki)

Gyere te is arklokizni: http://bit.ly/arkloki

#arkloki #kőhegyikároly #áramlás #szabadság #tisztulás
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Túl vagyunk az első Önazonosság I-es tanfolyamon. Két vélemény a hétvégéről:

"Szeretnék visszajelzést adni a hétvégén megéltekről:
Tetszett, hogy definíciókkal és a spiri köd eloszlatásával telt a tanfolyam első fele, és így felépítetted a rendszered keretét és elméleti alapjait.
Délután valahogy éreztem, h én leszek az utolsó, aki majd "beszélget" veled... és előre ráparáztam. Aztán ahogy a többiek megszólaltak sorban, így egyre könnyebb lett minden, és rájöttem egy dologra, amire eddig még így nem láttam rá: hogy az eddig gyakoroltak és megéltek adtak nekem egy olyan előnyt, hogy tudtam minden egyes Ébresztőórán őszintén szólni és legalább valamilyen szinten kinyílni a valóságra, illetve kimondani azt a rengeteg mindent, amit eddig nem mertem.
Valahogy az elmémben az volt, hogy mekkora gáz vagyok, 10 éve nyomom az önismeretet, és tessék... mennyire nem tartok sehol. Másoknak sem egyszerű ez. Lehetne gyorsabban is haladnom, mert minden eszközt elmondtál hozzá az Ébresztőórán és itt is.
És mázlistának érzem magamat, hogy újra van valaki az életemben, aki a Mátrixon kívülről tud segíteni a személyiségem meghaladásában, mert enélkül mocskosul kurvára nehéz ebből kijönni. Így se könnyű persze, de sokkal könnyebb, h rendszeresen tudok visszajelzést kapni- még ha ezt nem is tudom mindig örömmel fogadni, valahol azért örülök ám neki! :P :D"

"Én ennyit még magamon másokkal együtt nem nevettem egyetlen egy hasonló célú közösségben sem, mint amit ebben a két napban. Szuper hatékony volt😊. Annyira magától értetődően természetes volt minden😊
Hatan hatszoros hatékonysággal dolgoztunk az én elakadásaimon. Annyira támogató volt a közeg hogy a segítségével magamban olyan mélységbe tudtam menni, amibe az egyéni ébresztőórákon eddig nem sikerült. Szuper élmény látni, hogy amit húszonpár éve is hallottam már különböző Mesterektől a csoport erejéről, azt itt most végre megéltem. 😊
Magamnak, Neked és minden csoporttársamnak is köszönöm szépen."

További információ és jelentkezés:
http://bit.ly/onazonossag

#onazonossag
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Önazonosság I. tanfolyam - Valódi lehetőség a változásra
Add a comment...

Post has attachment
Elkészült egy rövid videó az őszi Arkloki táborról!

"Többször kérdezték már meg tőlem, hogy mire vagyok a legbüszkébb az Arkloki iskolával kapcsolatban. Azokra, akik alkotják, rátok. Vannak akik sok éve, vannak akik most először vettek részt az Arkloki történelmében és újra átéltem a táborban, hogy milyen hálás vagyok azért, hogy ilyen remek kis csapat alkotja az Arkloki Közösséget. Köszönöm" Kőhegyi Károly, az Arkloki Iskola vezetője (2017)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded