Profile cover photo
Profile photo
ING Romania
197 followers
197 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Vii cu salariul la ING, faci o plata si ai zero comision de retragere de la bancomatul oricarei banci. http://bit.ly/ing-card-complet
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Intrebarile puse inainte de fiecare vacanta sau weekend prelungit: "Am incuiat usa la casa? Am salvat biletele in telefon? Mi-am luat incarcatorul? Am bifat tot de pe lista? Sigur-sigur?"

Daca le-ai bifat pe toate, inseamna ca esti gata de distractie & relaxare. :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Astazi sarbatorim 1 milion de clienti activi!
Un milion de oameni adusi laolalta in cel mai dinamic si simpatic grup de clienti din piata bancara. Un grup care a fost intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti si a aratat tuturor ca banking-ul poate fi mai simplu si mai placut.

Numarul acesta este poate o confirmare a faptului ca ai facut o alegere buna. Ai deschis un drum pe care apoi l-au mai urmat si altii, fie datorita recomandarilor tale, fie datorita produselor de care te bucuri si tu.

Iti multumim de un milion de ori! :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Iata un super partener de afaceri: ComisioNUL!
In primul an de contract, beneficiaza si tu de comision 0 de administrare pentru afacerea ta, cu ING Profesional pentru Start-up.
http://bit.ly/ING-Profesional-pt-StartUp
Photo
Add a comment...

Post has attachment
- Aveti planuri mari?
- Aveti rate mari?
La ING alimentezi proiectele in care crezi. Cu Creditul pe repede’nainte, fara adeverinta. http://bit.ly/Creditul-pe-Repede-nainte
Add a comment...

Post has attachment
Cu ING Personal proiectele ti le-mplinesti, indiferent ce-ti doresti!
Intra si afla mai multe: http://bit.ly/Creditul-pe-Repede-nainte
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Incepand cu weekend-ul care tocmai a trecut, poti sa te loghezi repede-repejor in ING Home’Bank cu optiunea de autentificare cu amprenta. Nimic de tastat, un singur apasat.

Si daca vrei sa te loghezi chiar repede-repede, nu mai folosesti hartii si hartiute pierdute din buzunare si regasite in portofel. Acum poti sa-ti alegi singur ce username vrei tu. Pufosul? Ninja_de_oras41? Iti setezi exact ce vrei tu, atata timp cat ti-e foarte usor sa-l tii minte. Simplu, direct din Home’Bank. https://www.ing.ro/persoane-fizice/internet-banking/homebank.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Buna ziua si bun venit la Creditul pe Repede’nainte! Comanda aici, te rugam: http://bit.ly/Creditul-pe-Repede-nainte
ING Personal = Creditul pe Repede'nainte
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ninge peste oamenii strazii si, incet-incet, ei ajung sa fie la propriu niste oameni de zapada.
Pe un asemenea ger, ei au nevoie ACUM de ajutorul tau. Alatura-te noua si Doneaza Caldura, pentru ca orice mica donatie va contribui la achizitionarea de haine calduroase pentru oamenii strazii.

De la inceputul lunii decembrie 2016 si pana pe 28 februarie 2017, in fiecare noapte, Asociatia CARUSEL si noi - ING Bank Romania - le oferim gazduire, mancare calda si ingrijire medicala in Adapostul Temporar de Noapte ODESA din zona Piata Amzei, Bucuresti (str. General Christian Tell nr. 21)

Pe timpul zilei, insa, acesti oameni se intorc pe strada, in frig, si orice mica donatie pe care o poti face inseamna o caciula, un fular sau o pereche de manusi care le vor tine de cald.
Alte detalii gasesti aici: http://bit.ly/Doneaza-Caldura-ING-Carusel
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cercetatorii care au realizat ING International Survey 2016 (http://bit.ly/ING-International-Survey-Christmas2016) au fost curiosi sa afle ce fel de cadouri au primit romanii anul trecut.

Rezultatele arata cam asa, cat sa-ti dea de gandit despre trendurile in cheltuielile de Craciun in Romania: 57% lucruri practice; 17% cadouri de relaxare si rasfat; 14% bani; 6% cadouri de lux. In schimb, 18% spun ca nu au primit cadouri, iar 13% ca nu isi amintesc ce anume le-a adus Mosu'.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded