Profile cover photo
Profile photo
ING Bank Romania
83 followers
83 followers
About
ING Bank's posts

Post has attachment
Iata un super partener de afaceri: ComisioNUL!
In primul an de contract, beneficiaza si tu de comision 0 de administrare pentru afacerea ta, cu ING Profesional pentru Start-up.
http://bit.ly/ING-Profesional-pt-StartUp
Photo

Post has attachment
- Aveti planuri mari?
- Aveti rate mari?
La ING alimentezi proiectele in care crezi. Cu Creditul pe repede’nainte, fara adeverinta. http://bit.ly/Creditul-pe-Repede-nainte

Post has attachment
Cu ING Personal proiectele ti le-mplinesti, indiferent ce-ti doresti!
Intra si afla mai multe: http://bit.ly/Creditul-pe-Repede-nainte
Photo

Post has attachment
Incepand cu weekend-ul care tocmai a trecut, poti sa te loghezi repede-repejor in ING Home’Bank cu optiunea de autentificare cu amprenta. Nimic de tastat, un singur apasat.

Si daca vrei sa te loghezi chiar repede-repede, nu mai folosesti hartii si hartiute pierdute din buzunare si regasite in portofel. Acum poti sa-ti alegi singur ce username vrei tu. Pufosul? Ninja_de_oras41? Iti setezi exact ce vrei tu, atata timp cat ti-e foarte usor sa-l tii minte. Simplu, direct din Home’Bank. https://www.ing.ro/persoane-fizice/internet-banking/homebank.html
Photo

Post has attachment
Buna ziua si bun venit la Creditul pe Repede’nainte! Comanda aici, te rugam: http://bit.ly/Creditul-pe-Repede-nainte
ING Personal = Creditul pe Repede'nainte
Photo

Post has attachment
Ninge peste oamenii strazii si, incet-incet, ei ajung sa fie la propriu niste oameni de zapada.
Pe un asemenea ger, ei au nevoie ACUM de ajutorul tau. Alatura-te noua si Doneaza Caldura, pentru ca orice mica donatie va contribui la achizitionarea de haine calduroase pentru oamenii strazii.

De la inceputul lunii decembrie 2016 si pana pe 28 februarie 2017, in fiecare noapte, Asociatia CARUSEL si noi - ING Bank Romania - le oferim gazduire, mancare calda si ingrijire medicala in Adapostul Temporar de Noapte ODESA din zona Piata Amzei, Bucuresti (str. General Christian Tell nr. 21)

Pe timpul zilei, insa, acesti oameni se intorc pe strada, in frig, si orice mica donatie pe care o poti face inseamna o caciula, un fular sau o pereche de manusi care le vor tine de cald.
Alte detalii gasesti aici: http://bit.ly/Doneaza-Caldura-ING-Carusel
Photo

Post has attachment
Cercetatorii care au realizat ING International Survey 2016 (http://bit.ly/ING-International-Survey-Christmas2016) au fost curiosi sa afle ce fel de cadouri au primit romanii anul trecut.

Rezultatele arata cam asa, cat sa-ti dea de gandit despre trendurile in cheltuielile de Craciun in Romania: 57% lucruri practice; 17% cadouri de relaxare si rasfat; 14% bani; 6% cadouri de lux. In schimb, 18% spun ca nu au primit cadouri, iar 13% ca nu isi amintesc ce anume le-a adus Mosu'.
Photo

Post has attachment
Pe loc, fii gata, start! A inceput deja goana dupa cadourile de Craciun. Asa ca poti lua creditul pe repede'nainte de la ING ca sa fii gata de sprint orice ti-ai dori.
Uite cum: http://bit.ly/Creditul-pe-Repede-nainte

Post has attachment
De Craciunul acesta, orice iti doresti, imediat primesti.
Ia creditul ING Personal fara adeverinta si fara vorba lunga, iar Mos Craciun vine pe repede‘nainte.
Vezi aici detalii: http://bit.ly/Creditul-pe-Repede-nainte
Photo

Post has attachment
Cine este primul la oferte de Black Friday? Tu, cu creditul ING Personal de pana la 90.000 de lei pe care ii primesti pe loc, fara adeverinta de salariu si fara vorba lunga.
Vezi aici avantajele: http://bit.ly/Creditul-pe-Repede-nainte
Photo
Wait while more posts are being loaded