Profile cover photo
Profile photo
Ekspres Bank
Ekspres Bank - altid i øjenhøjde
Ekspres Bank - altid i øjenhøjde
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Vi har netop kåret årets medarbejder i Ekspres Bank 2016, og valget faldt på vores fantastiske IT direktør Paw Andersen. Begrundelsen for dette valg tager afsæt i Paws professionelle- såvel som personlige ageren på vores arbejdsplads. Dygtighed og professionalisme er ord, som kolleger og medarbejdere fremhæver som kendetegnende for Paw, samt hans evne til at huske vigtigheden af opfølgning - på alt fra møder til igangværende opgaver og projekter. Som daglig leder af vores IT afdeling, som omfatter alt inden for IT drift, IT udvikling og projektledelse, er Paw en afholdt chef, men også i resten af organisationen bliver hans lydhøre, høflige og imødekommende væsen værdsat og respekteret.

Ekspres Bank har kåret årets medarbejder siden 2012, og det er første gang, at en leder vinder titlen. Udnævnelsen er en del af en proces, som løber henover efteråret, hvor alle ansatte har mulighed for først at indstille en kollega og sidenhen stemme på de opstillede kandidater. Dermed nyder årets medarbejder i Ekspres Bank altid bred organisatorisk opbakning, og desto større er æren. Vi ønsker Paw hjerteligt tillykke med prisen – den er i den grad velfortjent!

Læs mere om Ekspres Bank her https://www.ekspresbank.dk/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Klichéen om gårsdagens seniorer som egocentrikere er for længst passé.
De +50 årige udgør tværtimod et fundamentalt socialt og økonomisk samlingspunkt i familierne, hvilket resultaterne af forbrugerundersøgelsen L’Observatoire Cetelem 2016 i 13 europæiske lande viser.

Optimismen spirer hos de danske forbrugere
Efter nogle år med usikker og ujævnt fordelt vækst, er Europas økonomiske vækst langsomt men sikkert på vej tilbage. Og det er nok til at øge tilliden hos europæerne og opfattelsen af den generelle situation i det pågældende land. De danske forbrugere er dem med størst tiltro til eget lands situation – og der er også optimisme at spore omkring egen økonomi. Det betyder ikke, at vi går forbrugsamok. Flere danskere forventer at spare mere op i 2016 til fordel for mere forbrug.

Seniorer er ikke længere en kliché
Klichéen om seniorer lever et egoistisk liv med fokus på egne behov har langt fra hold i virkeligheden. Tværtimod spiller de +50 år en central rolle i familielivet, hvor de udviser stor generøsitet og solidaritet overfor både deres ældre forældre og deres børn og børnebørn. Dette gælder både hjemme- og udeboende børn. Mere ”bløde værdier” går også igen i deres engagement i frivilligt arbejde. Sundhed og et godt helbred er en altafgørende forudsætning for at føle livsglæde.

Rejseglade seniorer er i høj grad digitale – men offline når de køber dagligvarer
Seniorerne står ikke tilbage for den yngre del af befolkningen, når det kommer til at forlade bopælen og opleve verdenen. De danske +50 år er de mest berejste af deres europæiske fæller. De rejser endda mere end de yngre danskere. Hjemmet er dog forsat et foretrukket samlingssted for aktiviteter, og tiden bruges både i haven og foran TV skærmen. Mere overraskende er det måske, at seniorernes tidsforbrug på internettet ligger på niveau med den yngre del af befolkningen. I modsætning til det digitale forbrug, har særligt de danske seniorer dog fortsat en præference for at foretage deres indkøb i fysiske butikker.

Deleøkonomi - dømt inde eller ude af befolkningen?
Deleøkonomi er i stigende vækst og konceptet møder også positiv opbakning i befolkningen. Men meninger bliver delte, når det omhandler egne ejendele, hvilket er særligt udpræget hos de ældre danskere.

Den fulde rapport kan downloades på vores website, hvor du også finder en kort dansk opsummering: https://www.ekspresbank.dk/index.php?id=310

Læs mere om Ekspres Banks forbrugslån her https://www.ekspresbank.dk/laan/

Post has attachment
Danskerne låner til bil. Både når vi investerer i en ny model, og når den gamle skal vedligeholdes. Det viser vores lånebarometer. 27% af vores samlede antal ansøgninger fra 2015 omhandler bil, efterfulgt af boligforbedring der repræsenterer 19% af ansøgningerne. På en tredjeplads finder du ”møbler og hårde hvidevarer”, som 16% har ansøgt om lån til. Derfor arbejder vi ihærdigt på at kunne tilbyde mere skræddersyede produkter til vores kunder og samarbejdspartnere. Læs mere om Ekspres Bank her: https://www.ekspresbank.dk
Læs mere om lånebarometeret hvis du vil vide, om der er geografiske forskelle på danskernes låneformål her: https://www.ekspresbank.dk/servicemenu/presse/nyhed12/

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded