Profile cover photo
Profile photo
akilla ibrahim
9 followers -
Merupakan seorang surirumah tangga yg bekerjaya
Merupakan seorang surirumah tangga yg bekerjaya

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Part 3 - Pengalaman Bersalin
Berbulan-bulan nak siapkan entry ni sahaja..hihihi..Kat ofis tak sempat nak update, kat rumah lagilah tak sempat nak pegang handphone. So, terperaplah lama entry ni dalam inbox. Insya-Allah, ni last entry untuk pengalaman bersalin :-) Sampai di bilik bedah ...
Add a comment...

Post has attachment
Part 2 - Pengalaman Bersalin
Assalamualaikum Ok, kita sambung bercerita tentang pengalaman bersalin. En. Suami cepat-cepat balik rumah lepas saya call dia. Lepas En. Suami dah picit-picit kepala barulah rasa lega, Dah ok, saya pun masuk tidur, masa tu dah pukul 1.00 pagi. Masa nak lena...
Add a comment...

Post has attachment
Part 1 - Pengalaman Bersalin
Assalamualaikum Lamanya nak buat entry pasal pengalaman bersalin. Setiap orang akan mengalami pengalaman bersalin yang berbeza, ada orang senang je bersalin..sakit sekejap je, baby dah keluar..ada orang susah nak bersalin..berjam-jam tahan sakit nak bersali...
Add a comment...

Post has attachment
Bekerja Semula Selepas 2 Bulan Bercuti
Assalamualaikum Selamat Tahun Baru!!! Saya baru sahaja bekerja semula beberapa hari setelah 2 bulan cuti bersalin. Fefeeling blur je masuk kerja semula ni. Masih lagi dalam mood bercuti..hehehe.. Selamat melahirkan seorang baby boy pada 14/11/2015. Patut du...
Add a comment...

Post has attachment
Perubahan Ketika Hamil
Assalamualaikum Ketika mula-mula tahu yang saya pregnant memang tak ada apa-apa yang berlaku or berubah. Badan masih sihat seperti biasa, selera makan pun masih ok. Tapi masuk saja minggu ke-6 kehamilan saya mula start loya-loya dan mual. Minggu tu boleh di...
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Syawal 1436 Saya
Assalamualaikum Dah nak habis Syawal, baru tergedek-gedek nak taip entry pasal raya tahun ni. Tahun ni giliran beraya sebelah kampung saya di Pekan, Pahang. Mestilah terlebih excited dapat beraya dengan umi, abah dan adik-beradik saya. Semua adik-beradik be...
Cerita Syawal 1436 Saya
Cerita Syawal 1436 Saya
akillaibrahim.com
Add a comment...

Post has attachment
Akhirnya Daku Disahkan Hamil
Assalamualaikum Kesian betul dengan blog saya yang terbiar lama ni, 2 bulan saya tak pedulikan dia. Keadaan saya yang mengalami alahan yang teruk tidak mengizinkan saya menjenguk ke blog sendiri. Blogwalking apatah lagi. Sungguh, tentang dunia luar saya tak...
Add a comment...

Post has attachment
Berpantang Selepas Pembedahan Membuang Endometriosis
Assalamu'alaikum Lamanya blog ni tak ber update, dah masuk tahun 2015 pun. Rasa bersalah sangat biarkan blog ni tak ber update. Dah bulan yang kelima saya selamat menjalani pembedahan membuang endometriosis. Keadaan saya makin baik dan sihat, cuma kadang-ka...
Add a comment...

Post has attachment
Kembara TTC 2 - Part 2
Assalamualaikum Setelah bersetuju untuk membuat pembedahan yang dipanggil mini-laparotomy. Pembedahan ini adalah untuk membetulkan kembali posisi rahim saya, membuang endometriosis dan fibroid kecil serta doc akan membuat D&C iaitu mencuci dan membasuh baha...
Kembara TTC 2 - Part 2
Kembara TTC 2 - Part 2
akillaibrahim.com
Add a comment...

Post has attachment
Kembara TTC 2
Assamualaikum Selepas bulan 3 dan bulan seterusnya masih belum ada berita gembira buat saya dan En. Suami. Saya mula resah memikirkan kenapa saya masih belum berisi. Sementelah lagi, ramai kawan saya yang mengandung dan bersalin pada tahun ini. Kadang-kadan...
Kembara TTC 2
Kembara TTC 2
akillaibrahim.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded