Profile cover photo
Profile photo
nulna nur
30 followers
30 followers
About
nulna's posts

Post has attachment
ADAB MOHON KERJA SECARA ONLINE
Terasa nak berkongsi Adab Mohon Kerja Secara Online [ADAB PERMOHONAN KERJA - MELALUI E-MEL] . # 9AMC . TOLONG BACA DAN KONGSIKAN. . . Ini merupakan permohonan kerja melalui e-mel yang membolehkan saya menembusi industri minyak & gas yang mana umum mengetahu...

Post has attachment
Health: The 20 Best Food to Eat For Breakfast


Post has attachment
Segala Ciptaanya Tidak akan sia-sia
last update blogspot adalah pada tahun lepas. 3 tahun lepas bergraduate dalam jurusan psikologi aku kini bekerja di sebuah badan swasta. Bidang kerjaya ini adalah bidang yang berkaitan dengan psikologi. Alhamdulillah. tidak lari dari landasan pembelajaran y...

Post has attachment
Satu Impian Tercapai
Syukur kehadrat Ilahi Akhirnya dapat jugak sambung Master Dalam Bidang yang aku idamkan selama ini! Ya Allah, Happy sangat-sangat tau. Apa yang beza masa degree ialah kali ni aku belajar sambil bekerja. Stress macam mana pun kali ini, aku kena buktikan pada...

Post has attachment
Jodoh itu Allah yang atur seperti mana mati
Assalamualaikum & Hi, Nukilan ini untuk dia “Melihat wajahnya membuat aku jadi tersenyum riang  Air mukanya penuh ketenangan.  Katanya penuh ketertipan.  Kerana dia aku menunggu bulan jatuh keriba” "buat dia sang pencinta tuhannya" Jadoh itu Allah yg atur.....

Post has attachment
Majlis perkahwinan yang di idamkan
ini angan . haha.  pelamin putih baju pengantin muslimah makeup natural hantaran tema putih kristal khemah serba putih biru 

Post has attachment
Dari Bulan seluruh Bumi kelihatan hitam dan gelap kecuali dua tempat yang terang dan bercahaya
ASTRONOT WANITA JADI MU'ALAF Sunita Williams, seorang wanita India pertama yang pergi ke bulan pada tanggal 9-07-2011. Kembalinya dari Bulan langsung masuk dan  memeluk Agama Islam. Dia berkata: "Dari Bulan seluruh Bumi kelihatan hitam dan gelap kecuali dua...

Post has attachment
Air Terjun Sg Pisang, Gombak
lepas pergi Lata hammer Ahad lepas kita ke sg pisang gombak pulak kali ni, air terjun dia ajak power skit. mmg cunlah tak caye tengok gambar2 ni. boleh ke instagram NVRNA ..kbye..

Post has attachment
Lata Hammer Bentong Pahang
lata hammer, bentong pahang. sampai ke puncak air terjun ni. 2k++ burn calori tak patah kaki ko nak haha. tapi memang best la . tempat dia cantik boleh la habiskan masa terluang tu nak melalui onak dan duri sebelum  bermandi manda.(kwang kwang) ...kbye...

Post has attachment
Tanjung Tuan , Pd
hiking ke tanjung tuan  tepat jam 4.00 petang, bersiap siap ke tanjung tuan, pd . tak de la penat sangat nak sampai ke atas ini boleh la. ( krik krik) tapi sampai je kat rumah api tanjung tuan, nampak lautan luas tu. hilang penat2 tu. sape2 nak joging. bole...
Wait while more posts are being loaded