Profile

Cover photo
Ramadan Cakiqi
Works at MASHT
Attends Fakultetin FSHMN
Lives in Podujevë Llapashticë e E.
2 followers|59,292 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Ramadan Cakiqi

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
porno song

Ramadan Cakiqi

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ramadan Cakiqi

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Ky eshte me te vertet nje patriot i madh,veq kur ta shihni nje dite kah e kalon uren e Ibrit me flamur kuq e zi.
 ·  Translate

Ramadan Cakiqi

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ramadan Cakiqi

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ramadan Cakiqi

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ramadan Cakiqi

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ramadan Cakiqi

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ramadan Cakiqi

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ramadan Cakiqi

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
As I see you are not a good teacher because you forget  Republice of KOSOVO,it is an indipendetn country.

Ramadan Cakiqi

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Kenga shume e mire teksti dhe muzika por videospoti i teri ushtri,lufte,vrasje nuk me duket qe shkon me kete kenge,mendoj qe do te duhej te kishte edhe skena tjera e jo vetem ushtarake.
 ·  Translate
Work
Occupation
Profesor i Gjeografisë
Employment
  • MASHT
    Profesor i Gjeografisë, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Podujevë Llapashticë e E.
Previously
Llapashticë e Epërme - Prishtina
Links
Education
  • Fakultetin FSHMN
    present
Basic Information
Gender
Male