Profile cover photo
Profile photo
101BHV.nl
7 followers -
101BHV.nl organiseert door heel Nederland een BHV cursus. Verkozen tot Beste Opleider van Nederland 2015 in categorie Arbo & Veiligheid.
101BHV.nl organiseert door heel Nederland een BHV cursus. Verkozen tot Beste Opleider van Nederland 2015 in categorie Arbo & Veiligheid.

7 followers
About
Posts

Post has attachment
De kerstboom krijgt vaak een prominente plek in de huiskamer maar is ook een verhoogde risico voor brand in een maand dat je liever gezellig houdt. Daarom hebben wij een aantal tips op een rij gezet voor een brandveilige kerstboom.

https://www.101bhv.nl/10-tips-voor-een-brandveilige-kerstboom/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De AED is steeds meer in opkomst. Wat is een AED en hoe werkt een AED? Wellicht wil je een AED kopen, dan kan dit artikel je handig helpen. Wist u dat je ook bij 101BHV.nl een AED kunt kopen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

https://www.101bhv.nl/wat-is-een-aed/
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag hebben wij op onze eigen locatie in Appingedam een groepje opgeleid tot BHV'er

https://www.101bhv.nl/bhv-cursus/bhv-appingedam/
PhotoPhotoPhoto
10-10-16
3 Photos - View album
Add a comment...

Hou het hoofd koel deze dagen!
Werken in de zomer kan risico’s met zich meebrengen. Met een goede voorbereiding hou je het ook op hete dagen veilig! Om deze dagen goed door te komen hebben we een aantal tips opgesteld:

1. Goede luchtcirculatie zorgt voor verdamping van zweet en verkoelt zo de huid. Extra verkoeling is nodig in delen van het bedrijf waar veel hitte wordt geproduceerd. Schakel indien mogelijk hitteproducerende apparatuur uit.

2. Leidinggevenden moeten regelmatig checken of het op de werkplek niet te warm is om te werken. De temperatuur op de arbeidsplaats mag geen schade veroorzaken aan de gezondheid. Nederland kent echter geen wettelijk vastgestelde maximumtemperatuur. Werkgever en werknemers moeten hier samen afspraken over maken.

3. Pauzeren als je je niet goed voelt. Medewerkers hebben zelf misschien niet door wanneer het misgaat, dus wees alert op vroege tekenen van oververhitting. Symptomen van een zonnesteek zijn onder andere: verwarring, duizeligheid, droge huid en het stoppen van zweten.

https://www.101bhv.nl/hou-het-hoofd-koel-deze-dagen/
Add a comment...

Post has attachment
Dover 101BHVe missie van 101BHV.nl is om Nederland elke dag een beetje veiliger te maken. Dit doen we door medewerkers van bedrijven en particulieren op te leiden tot bedrijfshulpverlener of burgerhulpverlener. We doen elke dag niets anders dan het geven van BHV cursussen. Je kunt ons vergelijken met de ‘specialist op de hoek’.

www.101BHV.nl
Add a comment...

BHV basis is voor deelnemers zonder geldige BHV certificaat. Om BHV’er te kunnen worden, moet je een BHV basis volgen. Je hoeft geen EHBO-diploma of andere ervaring te hebben om de BHV basis te kunnen volgen; je leert bij ons alles in de praktijk.

https://www.101bhv.nl/bhv-cursus/bhv-basis/
Add a comment...

Post has attachment
Oranje Kruis, NIBHV en het Rode Kruis hebben de Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp 2016 gepubliceerd. Hierin staan voorschriften voor BHV’ers vermeld om eerste hulp te verlenen.

https://www.101bhv.nl/nederlandse-richtlijnen-eerste-hulp-2016/
Add a comment...

Tijdens een brand komt rook vrij. Rook is altijd ongezond.  Probeer daarom te voorkomen dat je onnodig rook inademt. De meeste slachtoffers tijdens een brand ontstaan niet door vuur maar door rook. In rook zit koolmonoxide dat je niet kunt ruiken, zien, proeven en voelen. Het is erg giftig waar je zelfs aan dood kunt gaan. Daarom het advies van de Nederlandse brandweer: blijf uit de rook!

➜ https://www.101bhv.nl/blijf-uit-de-rook/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
 
Om voorbereid te zijn op een calamiteit is het belangrijk om de vaardigheden regelmatig te oefenen. Daarmee voldoe je aan de richtlijnen die de Arbowet stelt. Volg jaarlijks een BHV herhaling

https://www.101bhv.nl/alles-over-bhv-herhaling/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded