Profile cover photo
Profile photo
Kiosk studio
13 followers -
Design studio - Graphic | Web | Motion | Music
Design studio - Graphic | Web | Motion | Music

13 followers
About
Kiosk studio's posts

Post has attachment
Our new video showreel! All works by Kiosk studio.

Post has attachment
Osvojili smo nagradu MIXX na Danima komunikacija za najbolji rad u kategoriji s najvećim brojem prijava - "Content marketing & Social media" za projekt +Volim Meso! Hvala svima koji volite naš mesnati sadržaj! :-)
Photo

Post has attachment
CONTENT I SOCIAL MEDIA MARKETING - RADIONICA
Koji su koraci do savršene pripreme za content projekt te kako angažirati fanove na društvenim mrežama doznajte na dvodnevnoj radionici koju priprema tim koji stoji iza launcha i realizacije brojnih online projekata, poput +Volim Meso  i +CrnoJaje

PRIJAVI SE na http://www.kioskstudio.net/radionica!
Photo

Post has attachment
Zašto su neke Facebook stranice popularne, a na nekima je tiho? Tajna je u dobrom sadržaju!

Koji su koraci do savršene pripreme za content projekt te kako angažirati fanove, doznajte na dvodnevnoj radionici 24. i 25. travnja koju priprema tim koji stoji iza launcha i realizacije brojnih online projekata, poput +Volim Meso  i +Crno Jaje 

Gosto predavač je Barbara Slade Jagodić ( www.linkedin.com/in/barbaraslade )

Broj mjesta je ograničen pa se što prije prijavite na: www.kioskstudio.net/radionica

#radionica #contentmarketing #predavanje  
Photo

Post has attachment
Upravo je počeo ovogodišnji +zagrebfilmfestival  ! 11. godinu za redom u zajedničkoj suradnji, puno filmske sreće i ove godine ZFFu želi +Kiosk studio  // www.zagrebfilmfestival.com
Photo

Post has attachment
Mineralna voda +Mivela Mg ( www.mgmivela.hr ) ima novi web. Po prvi put imamo i verziju za rusko tržište (www.mgmivela.ru ). Uz poznatu #HTML5 web klasiku, vizuale smo napravili u 3Du, kao i modeliranje i HTML5 animaciju ( www.mgmivela.com ).
Photo

Post has attachment
Nova retro infografika za web portal +Volim Meso - www.volim-meso.hr

Post has attachment
Jedna od nasih novih edukacijskih infografika iz serije za portal +Volim Meso ( www.volim-meso.hr ) / +PIK VRBOVEC 

Post has attachment
Kako raditi CONTENT MARKETING?
Nakon višemjesečnog pripremanja,koji je uključivao redizajn stranice i pomna istraživanja, te dva mjeseca od launcha našeg prvog content marketing projekta kojeg radimo za +PIK VRBOVEC  ( www.pik-vrbovec.hr ) na portalu +Volim Meso  ( www.volim-meso.hr ), možemo reći da znamo koji sadržaj ljudi najviše vole konzumirati!

Okupili smo tim top dizajnera, developera, programera, urednika, novinara, copywritera i profesionalnih kuhara, da slože jedan vrlo MESNATI sadržaj koji će svi lako progutati. I koji će utažiti glad za sadržajem koji žele. Nastavljamo s radom i dalje, te uskoro očekujte niz novih funkcionalnosti na portalu Volim-meso.hr koji će još više poboljšati korisniško iskustvo!
Photo

Post has attachment
Jedan od idejnih začetnika i osnivača magazina Plan B, koji stoji iza cjelokupnog vizualnog identiteta i dizajna je Kiosk studio. Ova galerija posvećena je ovom velikom projektu kroz pet godina izlaženja u tiskanom obliku. Kiosk studio u tom vremenu dizajnirao je preko 7000 stranica dizajna kroz 48 brojeva. Ratko Gregor Jagodić, tadašnji umjetnički direktor i suvlasnik magazina predstavlja vam izbor najbolje dizajniranih tema.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Blast to past: Izbor najbolje dizajniranih tema magazina Plan B
305 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded