Profile cover photo
Profile photo
Fatihah Fazlin
1,106 followers -
A 21 y/o blogger. A sunset lover. Love to writting. Love to reading.
A 21 y/o blogger. A sunset lover. Love to writting. Love to reading.

1,106 followers
About
Fatihah's posts

Post has attachment
Selamat Hari Raya ! Sebulan kan?
Assalamualaikum!  SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN !! Hai korang? Valid lagi kan ucapan raya ni? Matailah(dialek sabah ni)(rindu sabah weh.sob sob).. dah separuh syawal baru gigih update kat blog. Ini memang dasar pemalas lagi malas. Bulan ...

Post has attachment
Nak try Cherry Blossom Moisturizing Tender Lotion !
Assalamualaikum. Okey dah 2nd June dah hari ni. Menghampiri setengah tahun dah ni untuk dua kosong kosong enam! Tambah tolak darab bahagi, dah nak masuk puasa dah. Nak tanya ni, korang guna lotion apa ye sekarang? Ada tak yang guna lotion Cosway R Series tu...

Post has attachment
Dah balik kampung.. Yeayyy.
Assalamualaikum !  Hai ! Korang yang kerja/belajar dekat dengan rumah parents mesti best kan boleh balik tiap tiap minggu - istilah balik kampung jugak ke?  Aaaaa..jeles benor. Nik ni dah lama duduk negeri luar(bukan oversea ye), Dari umur 18 ke Perlis.. le...

Post has attachment
Kisah Eno dan Junko
Assalamualaikum. Hi korang!  Kisah Eno dan Junko ? Korang mesti tak terlepas mengikuti kes Eno yang tengah panas lagi kesnya ni kan? Sungguh, nik tak mampu nak bayangkan apa yang berlaku kat Eno ni...kesakitan dan penderitaan yang dia tanggung. Memang tak b...

Post has attachment
Pengalaman ajar kenal dunia
Assalamualaikum.. Payah nau nak buka dashbord blog. Dulu hari hari duk buka fikir nak tulis apa  Tapi sekarang dah jadi mcm lain pulak. Faktor umurlah kot kan? Korang macam mana.? Okey ke dengan blog masing2? Ke ada macam nik jugak, dah terfikir nak resign?...

Post has attachment

Post has attachment
Aku gila steamboat & grill.
Assalamualaikum. Hai korang. Sedang berkursus sekarang ni. Haha. Tapi sempatlah jugak nak update blog. Mengantuk weeei. Bwt, hari selasa hari tu sempat nik melepaskan hajat yang telah sekian lama terpendam. Gigih okey. ! Nak makan steamboat & grill katanyaa...

Post has attachment

Post has attachment
Terus menjadi besi..
Assalamualaikum.. Hai guys. Harapnya korang masih sudi baca coretan nik yang tak seberapa ni. Keinginan untuk terus menulis membuak  buak. Tapi tak tertulis.  Sekarang, bukan sebab sibuk atau apa.. tapi sebab lelah dengan apa yang dah terjadi. Apa yang jadi...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded