Profile cover photo
Profile photo
Nurul Aini
3,372 followers -
Jatuh itu sakit namun bangun itu perlu
Jatuh itu sakit namun bangun itu perlu

3,372 followers
About
Nurul's posts

Post has attachment
MELECUN SCRUB! JOM CUBA

Post has attachment
MELECUN Scrub menghilang parut & jerawat
Assalamualaikum... Tension betul kalau muka penuh dengan parut jerawat mahupun jerawat yang merah-merah macam udang kena bakar tu kan. Serius, rasa nak keluar rumah pun segan, STRESS!!Macam-macam produk dah guna, tapi still tak jadi. Melabur dekat produk tu...

Post has attachment
Tampil Bergaya dengan Sandal Lelaki
Assalamulaikum... Tahukah anda bahawa selain selipar, anda boleh menyelamatkan gaya anda agar tidak kelihatan terlalu kasual dengan bergaya bersama sepasang sandals. Tidak dinafikan bahawa selipar atau flip flops memang akan memberikan anda keselesaan dan l...

Post has attachment
Tampil Bergaya dengan Sandal Lelaki
Assalamulaikum... Tahukah anda bahawa selain selipar, anda boleh menyelamatkan gaya anda agar tidak kelihatan terlalu kasual dengan bergaya bersama sepasang sandals. Tidak dinafikan bahawa selipar atau flip flops memang akan memberikan anda keselesaan dan l...

Post has attachment

Post has attachment
Cara menulis Resume Kerja
Assalamualaikum... Resume boleh dikatakan satu "kemestian atau kewajipan" untuk si pencari kerja, lebih-lebih lagi kalau nak memohon kerja kerajaan kan. Jadi kita mesti tahu Cara menulis Resume Kerja yang lengkap .   Resume ini kiranya macam ringkasan maklu...

Post has attachment
Cara menulis Resume Kerja
Assalamualaikum... Resume boleh dikatakan satu "kemestian atau kewajipan" untuk si pencari kerja, lebih-lebih lagi kalau nak memohon kerja kerajaan kan. Jadi kita mesti tahu Cara menulis Resume Kerja yang lengkap .   Resume ini kiranya macam ringkasan maklu...

Post has attachment
Cara menulis Resume Kerja
Assalamualaikum... Resume boleh dikatakan satu "kemestian atau kewajipan" untuk si pencari kerja, lebih-lebih lagi kalau nak memohon kerja kerajaan kan. Jadi kita mesti tahu Cara menulis Resume Kerja yang lengkap .   Resume ini kiranya macam ringkasan maklu...

Post has attachment
Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih
As-Salam [Sila Klik Banner Diatas If Nak Join] Hadiah : RM50 Cash x 10 pemenang Hadiah Misteri Exclusively by Azanis x 3 Pemenang Mula : 10 Mac 2015 | Tamat :24 Mac 2015 Giveaway Cash RM500 201 5 by  Emas Putih  ni disponser oleh  E mas Putih   ,  Zul Azizi...

Post has attachment
Tempahan Edit Blog - Min's Health & Beauty
Assalamualaikum... Blog design dah lama siap, baru ada masa dan mood nak update..hehe. Tempahan ini adalah untuk Min's Health & Beauty blog. Nak tema, bunga sakura dan hijau rumput dan ala-ala warna hijau blog saya ini. Maka terhasillah blog ini dengan desi...
Wait while more posts are being loaded