Profile

Cover photo
airis aries
1,235 followers|83,945 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

airis aries

Shared publicly  - 
 
Cara Daftar NUFFNANG
Assalamualaikum ! Peacee ^_^v Apa fungsi nuffnang ni : Macam-macam lah . Korang boleh tengok  Pageview  korang dalam sehari, or seminggu, or sebulan. 1. Korang masuk WEBSITE INI >  http://www.nuffnang.com.my/ 2. Klik Bahagian ini (sign up as  blogger ): 3. ...
 ·  Translate
2
Add a comment...

airis aries

Shared publicly  - 
 
I double dare you..huhu

Take a peek inside the black cube to discover the new smartphone that is about to be unveiled by Honor. Double the dare, double the reward.
1
Add a comment...

airis aries

Shared publicly  - 
 
Samsung Galaxy Tab S Exclusive 
Get yourself a Samsung GALAXY Tab S at Samsung outlets and score this exclusive FREE gift, promo ends 31st May 2015! Details here.
1
Add a comment...

airis aries

Shared publicly  - 
 
KOLEKSI SARUNG ANGGUN TERBARU !!!
Assalamualaikum.. KOLEKSI TUDUNG SARUNG ANGGUN kembali lagi dengan warna yang soft and sweet sangat lah Jom layan pic dari KOLEKSI SARUNG ANGGUN So..kalau nak dapatkan tudung dari KOLEKSI SARUNG ANGGUN ni boleh cepat2 wasap airis 019-3517424. Ready stock ta...
 ·  Translate
1
Add a comment...

airis aries

Shared publicly  - 
 
SUSU UNTUK BUANG ANGIN
Assalamualaikum Ha? Ade ke susu untuk buang angin dalam perut baby @ kanak2 ni?....biar betul ni???? Huhu..mesti tak percaya tapi memang betul la. Ok..airis citer sikit la. Sebenarnya anak airis mengalami kembung perut yg agak kronik la. Buncit and tegang l...
 ·  Translate
Ok..airis citer sikit la. Sebenarnya anak airis mengalami kembung perut yg agak kronik la. Buncit and tegang la pewot anak airis yg berumur 1Y 8M ( boy ). Smpai kan terpaksa rujuk hospital pakar untuk buat x-ray perut anak airis. Bila result x-ray keluar, semuanya positif, maksudnya takde apa2 ...
1
Add a comment...

airis aries

Shared publicly  - 
 
BILA DI ' SERU '
Assalamualaikum.. Haaaa ape KESSSS tajuk entry kali ni?  Haaa seru bukan sekadar seru je tau tapi di seru untuk membuat ROTI DAGING BERCHEESE BLACKPAPER oleh anak-anak airis...huhu ingat ape kes tadi. Taraaaaaa... Ni lah die gupe ROTI DAGING BERCHEESE BLACK...
 ·  Translate
Ni lah die gupe ROTI DAGING BERCHEESE BLACKPAPER. Alhamdulillah dapat pujian dari anak-anak dan anak buah..caya lah weh. Percubaan kali ke dua tau, nyam nyam...selamat menjamu mata ye. Nak resepi boleh search kat encek google ok sayang.
3
Anis Anisdah's profile photoairis aries's profile photo
2 comments
 
hehe.memang sedap
Add a comment...

airis aries

Shared publicly  - 
 
KOLEKSI SARUNG ANGGUN
Assalamualaikum.. Sebelum ni airis cerita pasal Shawl Elsa kan..now airis nak cerita gak la pasal tudung dari koleksi Sarung Anggun. Tudung ni antara yang terbaru la dari Sarung Anggun. Istimewa nya tudung ni ialah gabungan nama tudung yang sebelum ni iaitu...
 ·  Translate
Tudung ni antara yang terbaru la dari Sarung Anggun. Istimewa nya tudung ni ialah gabungan nama tudung yang sebelum ni iaitu Anggun Fadeena & Anggun Hamimy...memang awesome la,warna yang menarik..memang best pakai..tak rugi korang beli ok. Ape tunggu lagi..jom shopping tudung Sarung Anggun ni.
1
Add a comment...
Have her in circles
1,235 people
XiuLuKrisSuLayChen BaekChanD.OTaoKaiSe's profile photo
norddine nor's profile photo
cik fiqa's profile photo
Aminu Ammu's profile photo
middle east sweets's profile photo
Dubsmash Malaysia (DubsmashMY)'s profile photo
ridzuan zack's profile photo
amirul yaacob (ebookebuku)'s profile photo
Asmar Arafad's profile photo

airis aries

Shared publicly  - 
 
Meh baca kejap..
 ·  Translate
Alangkah bahagianya jika bakal suami ataupun boyfriend kita ada ciri-ciri macam ni... Confirm hidup selamat dan tenteram!
1
Nik Ibrahim's profile photoairis aries's profile photo
2 comments
 
Waalaikumsalam
Add a comment...

airis aries

Shared publicly  - 
 
Untuk para jejaka n-cem..huhu 
 ·  Translate
Dah lama tunggu respon positif daripada jejaka idaman, kenapa pulak tiba-tiba nak batal?
1
Add a comment...

airis aries

Shared publicly  - 
 
INFO PENTING TENTANG TIDUR
Jangan tidur dengan berpegangan atau bersebelahan handphone kerana gelombang radioaktifnya akan mengganggu sistem saraf otak kita. Jangan tidur dengan muka berpelukan bantal kerana ia akan membuat kita susah bernafas. Jangan tidur dengan muka depan kipas sa...
 ·  Translate
1
Add a comment...

airis aries

Shared publicly  - 
 
BIRTHDAY KAKAK
Assalamualaikum Selamat Hari Lahir untuk kakak sarah yang ke 6 tahun. Umi dan Ayah doakan moga anak umi berjaya di dunia dan di akhirat. mudah mudahan jadi anak yang solehah, penyejuk hati umi dan ayah. potong kek dengan wan dan adik zafran
 ·  Translate
Selamat Hari Lahir untuk kakak sarah yang ke 6 tahun. Umi dan Ayah doakan moga anak umi berjaya di dunia dan di akhirat. mudah mudahan jadi anak yang solehah, penyejuk hati umi dan ayah. potong kek dengan wan dan adik zafran ...
1
mira nielshop's profile photoairis aries's profile photo
2 comments
 
Syukran mira nielshop..mudah mudahan amin.

Hehe...kek pun dah settle :)
Add a comment...

airis aries

Shared publicly  - 
 
Jom download aplikasi whaff..
Jana income..
4
Add a comment...
People
Have her in circles
1,235 people
XiuLuKrisSuLayChen BaekChanD.OTaoKaiSe's profile photo
norddine nor's profile photo
cik fiqa's profile photo
Aminu Ammu's profile photo
middle east sweets's profile photo
Dubsmash Malaysia (DubsmashMY)'s profile photo
ridzuan zack's profile photo
amirul yaacob (ebookebuku)'s profile photo
Asmar Arafad's profile photo
Basic Information
Gender
Female
Other names
Ukhti Eina
Links
Contributor to
airis aries's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
WHAFF Rewards
play.google.com

Whaff sürekli ödüllendirdi alabilirsiniz yeni bir özellik ekledi Bir uygulama ile sürekli ödüllendirilir olsun Şimdi iyi ödül uygulaması, Wh

Welcome to my blog. :): HALWA KUNDUR DAN JAUNDIS
airisaries.blogspot.com

Assalamualaikum.. Mesti ada yang tertanya apa kaitan HALWA KUNDUR & JAUNDIS pada baby kan? Apa tu halwa kundur?..try search kat en google. D

Video Downloader - Video DL
market.android.com

Quickly and easily download video and music from the web.[Video Downloader] lets you easily download video, image, PDF and other files strai

Upin Ipin Games
market.android.com

Upin & Ipin in Malaysia is a Malaysian television series of animated shorts produced by Les' Copaque Production, which features the life and

Welcome to my blog. :): SAWAN TANGIS 2014
airisaries.blogspot.com

Janji airis sebelum ni nk wat tajuk Sawan Tangis kan..haaaa skarang airis kotakan ! Komfom mumy2 dady2 suke ngan entry ni. Ape tu sawan tang

Golden Screen Cinemas :: Result: GSC Oz Under Attack Facebook Contest
www.gsc.com.my

Movie Guide. Film Type · Classification · Gold & Premiere Class · Language. Ticketing & Showtimes. Showtimes; Ticketing. E-Payment · How to