Profile cover photo
Profile photo
nurul jannah Sulaiman
28 followers
28 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
tutorial jahit sendiri shawl instant...
 alkisahnya... nak meng transform bawal satin kepada tudung instant si miza ni... katanya bawal satin dia ni bila pakai dah macam singa... mengembang jer... so dia tak mo pakai pin bawah dagu.. sebab kulit sensitif,,, habis parut2 bawah dagu... so sini.. ma...
Add a comment...

Post has attachment
Jom cantik.. awet muda...
 hii... tak tau la bila dapat jer promo ESP ni mmg fikir cantik.. awet muda.. padahal banyak lagi kelebihannya.. nah tgk gambar kat bawah ni... kredit pada vitamintoyou  banyak tak ? banyak kan.... tapi nak cerita.. mengandungkan raudhah saya beru kenal Sha...
Jom cantik.. awet muda...
Jom cantik.. awet muda...
prettyraudhah.com
Add a comment...

Post has attachment
PANAS EKSTREM SEHINGGA BULAN 4. Apa persediaan anda?
 ye lah... ari tu hujan.. pas tu banjir.. pastu sejuk.. sekarang panas ektrem pulak... cuaca dah makin tak menentu... klinik mmg selalu tgk penuh... mula kita pun.. tak de suara.. batuk... demam... saya sendiri pun batuk dah seminggu.. batuk dgn saya ni ada...
Add a comment...

Post has attachment
ia memang salah saya... saya menyesal.
yup... kembali kepada berat idaman mmg la azam setiap hari jaga dari tidur... dulu2 takut.. bg alasan pada diri sendiri nanti tak cukup bekalan susu untuk raudhah... bila raudhah dah makin besar  .. mama pun sama makin besar.. so semakin la kata yup saya ma...
Add a comment...

Post has attachment
Cara En. B hilangkan 9 kg dengan cinch shake....
 hohoho.. bestnyer hilang 9kg.. sedang saya berusaha untuk buang lemak dengan atkin diet fasa 4, En. B kita diet dengan cinch shake... kita tak leh diet dengan cinch dengan rendah kalori.. nanti susu kurang. so kita share skit cara diet en. B ni sepanjang m...
Add a comment...

Post has attachment
Eh.. vitamin e lagi. testimoni
 ha.. yg ni amalkan set 3m.. dan vitamin E. mmg terbaik!! "Salam semua, Hari ni rasa nak senyum2 kambing je..
Kenapa?sebab tadi suami cakap 'eh, betulla kan. Muka bb mcm dah nampak
vibrant (berseri2) dan makin cerah..kesan bb ambil vitamin shaklee la tu.....
Add a comment...

Post has attachment
Macam best je Vitamin e ni.. EH memang best lah!!
 memang owesom sangat kan... nak share skit testimoni vitamin e ni menghilangkan parut jerawat.. bukan parut je yg hilang... kulit pun nampak sangat dah makin licin kan... sangat suka ngan vitamin e ni.. "Assalamualaikum. . Ai nak share amazing result amalk...
Add a comment...

Post has attachment
Diet Atkins untuk ibu menyusu... susu jadi racun?
 sejak berat yg tak terbendung ni... kita cuba lah kurangkan berat since anak pun dah setahun 4 bulan.. so saya pilih diet atkins... jangan tersilap plak ye...  saya tahu banyak pandangan negatif jugak pasal atkins diet ni... low carb, high fat diet... tapi...
Add a comment...

Post has attachment
bertabahla korang ye... seminggu dua ni tak sudah2 pasal atkins la
 hahhahaha sorry.. saya nak teguhkan hati yg asyik rasa nak makan benda carb je ni... even dah makan makanan halal atkins.. tetap nak sentuh dan lapar makanan makruh/haram atkins ni.. aduh so dok godek2 cari menu seminggu utk mudahkan proses mendisiplinkan ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded