Profile cover photo
Profile photo
It's not a phase
4 followers -
Bloc en català d'actualitat, opinió i entreteniment LGBT.
Bloc en català d'actualitat, opinió i entreteniment LGBT.

4 followers
About
It's not a phase's posts

Post has attachment
Ens fa moltíssima il·lusió presentar-vos el nostre nou domini. A partir d'ara ens podeu trobar a www.itsnotaphase.cat

Esperem que ens ajudeu a seguir endavant amb It's not a phase durant molt temps més i que continuï sent un espai de trobada on us sentiu lliures d'expressar la vostra opinió!
Photo

Post has attachment
ÚLTIMA HORA: el matrimoni homosexual és constitucional!

Han hagut de passar set anys perquè el Tribunal Constitucional s'hagi pronunciat. Avui, per fi, ha rebutjat el recurs que va presentar el PP en contra del matrimoni entre persones del mateix sexe.

Més info: http://itsnotaphase.blogspot.com.es/2012/11/matrimoni.html
Photo

Post has attachment
Des de suècia ens arriba Kyss Mig, una pel·lícula que hem vist aquest cap de setmana i que us volem recomanem! 

Kyss Mig ens explica la història de la Mia, una arquitecta que s'està a punt de casar amb un home, en Tim. El pare de la Mia, en Lasse, és un home divorciat que ha refet la seva vida al costat de l'Elisabeth, la seva promesa. A la festa de casament d'en Lasse i l'Elisabeth la Mia coneix a la filla de l'Elisabeth, la Frida. L'atracció entre les dues noies és immediata, però la Mia entra en un conflicte amb els seus sentiments: ha de seguir amb en Tim, el seu company sentimental des de fa molts anys? O ha de fer cas al que realment sent i marxar amb la Frida, la filla de la seva madrastra?

Voleu saber-ne més informació? Voleu veure'n el tràiler? Tota la informació la trobareu al bloc: http://itsnotaphase.blogspot.com.es/2012/10/kyss-mig.html

Post has attachment
Benvinguts a tots i a totes! A partir d'ara podreu trobar les darreres novetats del bloc It's not a phase en aquesta pàgina de Google+. Esperem trobar-vos-hi sovint!

I tampoc dubteu de visitar-nos a: http://itsnotaphase.blogspot.com.es/
Wait while more posts are being loaded