Profile cover photo
Profile photo
Layher Benelux
18 followers -
Welkom bij Layher G+pagina voor Nederland, België en Luxemburg. Het Layher® concern is wereldwijd de toonaangevende leverancier en producent van innovatieve en slimme steigersystemen.
Welkom bij Layher G+pagina voor Nederland, België en Luxemburg. Het Layher® concern is wereldwijd de toonaangevende leverancier en producent van innovatieve en slimme steigersystemen.

18 followers
About
Posts

Post has attachment
Montage en demontage van de Layher rolsteiger volgens de P2 opbouwmethode
Add a comment...

Post has attachment
The Layher Allround FW System
Add a comment...

Post has attachment
Steigerwoud in Utrecht...
Add a comment...

Post has attachment
Layher Baltic opbouw TG60 Allround in Vilnius, Litouwen
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Videoverslag van de Layher DAK & WAND DEMO-MIDDAG met BBQ op 29 september 2016
Op deze middag kwamen de aangemelde klanten en relaties bijeen in de grote Layher festivaltent in Raamsdonksveer. Eerst was er een inleidend woordje van onze directeur Hans Pluimes betreffende de meerwaarde van Layher en een korte uiteenzetting van onze veelzijdige dak- en wandsystemen door Ad van Meer. Na deze inleiding volgde er een demonstratie van het hijsen van een dakgedeelte van het zeilregeldak en het Layher cassettedak. Door middel van een wandcarroussel werden ook de verschillende wandtoepassingen gedemonstreerd en door Jan Ockhuizen toegelicht. Als hoogtepunt van de middag/avond was er de Layher collectors items-loterij: Er werden mooie leren BBQ-schorten met Layher rozet-print onder de aanwezigen verloot. En als laatste ging ook de hoofdprijs, een Green Egg in een Layher Allround BBQ-tafel, naar Marcel Hegeman. Als afsluiting van deze gezellige meeting kon iedereen zich tegoed doen aan het veelzijdige BBQ-buffet. Al met al een geslaagd evenement, mede door de aanwezigheid van de talrijke aangemelde klanten en relaties.
https://www.layher.nl/layher-meer-in-beeld/
Add a comment...

Post has attachment
De DAK & WAND DEMO-MIDDAG met BBQ op 29 september
Om 16.00 uur verzamelde iedereen zich in de grote Layher festivaltent in Raamsdonksveer. Eerst was er een inleidend woordje van onze directeur Hans Pluimes en een korte uiteenzetting van onze veelzijdige dak- en wandsystemen door Ad van Meer. Daarna volgde er een demonstratie van het hijsen van een dakgedeelte van het zeilregeldak en het Layher cassettedak. Door middel van een wandcarroussel werden daarna de verschillende wandtoepassingen gedemonstreerd en door Jan Ockhuizen toegelicht. Als hoogtepunt de Layher collectors items-loterij: Er werden mooie leren BBQ-schorten met Layher rozet-print onder de aanwezigen verloot. En als laatste ging ook de hoofdprijs, een Green Egg in een Layher Allround BBQ-tafel, naar Marcel Hegeman. Als afsluiting van deze gezellige meeting kon iedereen zich tegoed doen aan het veelzijdige BBQ-buffet. Al met al een geslaagd evenement, mede door de aanwezigheid van de talrijke aangemelde klanten en relaties.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-10-05
17 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
LAYPLAN CAD
Dankzij de integratie in het LayPLAN-systeem, kan de basistekening worden geproduceerd in digitale vorm met behulp van het bewezen LayPLAN CLASSIC. Projectgegevens kunnen snel worden ingevoerd met behulp van invoermaskers en zorgen voor tijdwinst voor elke bestelling. De gegevens zijn dan gewoon geëxporteerd naar het AutoCAD-programma, dat verder mogelijkheden biedt voor gedetailleerde 3D tekeningen. Een visuele controle op conflicten tussen steiger en object is mogelijk door middel van de 3D-rendering. Met behulp van een handige zoekfunctie met voorvertoning hebben de steigervoorbereiders niet alleen een uitgebreide Layher-bibliotheek van de afzonderlijke onderdelen, maar ook samengestelde voormontages voor nog sneller ontwerpwerk. De gedetailleerde tekeningen kunnen vervolgens worden geprint. Het is mogelijk om ze te exporteren als 3D-PDF's wat voordelen geeft in de offerte-fase en vereenvoudigt de montage. Een omzetting naar visualisatie- of animatie-software is ook mogelijk. Hierdoor kunnen de projecten niet alleen voordelig worden samengesteld en precies aan de werkelijke behoeften aangepast, maar ook professioneel aan klanten worden gepresenteerd. De nieuwe LayPLAN CAD-module is beschikbaar in het Duits, Engels, Frans en Spaans.
Registreer voor de lancering, beschikbaar vanaf 1 oktober 2016:
www.layher.com/en/service/software.aspx
Add a comment...

Post has attachment
Opbouw Dance Valley
Als het oudste Dance festival van Nederland tovert Dance Valley met zijn verschillende Dance stijlen de Velsen Valley in Spaarnwoude elk jaar weer om tot een ware Dance-festival beleving. Dance Valley behoort tot de top Dance-festivals van Europa. Het festival wordt georganiseerd door UDC en trekt jaarlijks gemiddeld 60.000 bezoekers. Dance Valley dankt zijn naam aan de locatie van het hoofdpodium. Deze bevindt zich in een grote kuil, oftewel een vallei.
Vanaf 2009 mag InterStage BV de podia en constructies leveren voor dit eendaagse evenement. Op het terrein staan een tiental circustenten en een paar grote podia in de open lucht, verspreid over verschillende area’s. Interstage bouwt de main stage met het Space Roof daksysteem en deze wordt geheel weggewerkt achter een Layher-constructie. Totaal 70m breed en 23m hoog, met 130 ton staal en 220 ton ballast. Geheel gebouwd op draglineschotten over het water. Overspanning met Layher Lightweight van 16.56m. Het Technisch Bureau van Layher heeft een bijdrage geleverd aan de constructieberekeningen. Verder staan er VIP-decks, meerdere area’s voorzien van eigen stage, voetgangersbruggen en diverse steigertorens. http://www.layher.nl/projecten/opbouw-dance-valley/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-09-01
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
LAYHER op de Olympische Spelen 2016 in Rio met kunstenaar JR.
De Franse kunstenaar JR, bekend om zijn foto's in zwart-wit en zijn grootschalige werken, heeft nieuwe creaties geïnstalleerd in Rio. Dit als hommage aan de Olympische spelen en de stedelijke cultuur van de Braziliaanse stad. Twee nieuwe werken zijn nu te zien in Rio. Deze vallen onder het project "Inside Out". Deze keer gebruikt hij nieuw materiaal: De Layher steigers. De artiest heeft er voor gekozen om twee atleten te plaatsen op spectaculaire locaties.
Het ene kunstwerk is een hoogspringer: JR legt uit dat het de sprong is van Mohamed Younes Idriss, een Soedanees van 27 jaar die woont en traint in Keulen, Duitsland. "Hij is niet gekwalificeerd voor de Olymische Spelen in Rio 2016 maar is wel aanwezig" grapt de kunstenaar. Het andere kunstwerk vertegenwoordigt een duiker naast de aangrenzende Oceaan. Het is een wedstrijdzwemmer met de armen wijd uitgestoken na de start voordat hij het water induikt.
http://www.layher.fr/artiste-jr-jeux-olympiques-de-rio/
PhotoPhotoPhotoPhoto
2016-08-10
4 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded