Profile cover photo
Profile photo
Afiqah Mohamad
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
KEBAIKAN VITAMIN E UNTUK KULIT
ASSALAMUA'LAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA ;) Entry harinih nak bincang mengenai kebaikan vitamin E untuk kulit. Dalam sehari, seorang dewasa memerlukan 150 miligram vitamin E. Vitamin E ini adalah satu agen antioxidant yang sangat kuat yang mana badan kita tak...
Add a comment...

Post has attachment
NUTRISI DALAM BUAH-BUAHAN DAN SAYUR-SAYURAN
ASSALAMUA'LAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA ;)) Harini nak bincang pasal nutrisi yang penting yang patut kita consume. Tapi kesibukan mungkin mengakibatkan kita mengabaikan cara pengambilan makanan yg sihat. ;) Sibuk menyebabkan kita lupa tentang kepentingan nutri...
Add a comment...

Post has attachment
KURUS DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE
ASSALAMUA’LAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA. ^^. Entri harinih kita sembang mengenai omega guard lagi ye. Almaklumlah,
bulan nih memang tengah promosi omega yang kebaboomm habis. =3. Tapi harinih
saya nak bgtau bagaimana kita boleh kurus dengan makan omega nih. Om...
Add a comment...

Post has attachment
KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE
ASSALAMUA’LAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA. ;) Update harinih saya nak cerita
pasal vitamin c Shaklee. Hari2 update blog meh? Awesome kn. Hehehehe. Seperti yang
kita tau, Vit C nih merupakan satu nutrient antioxidant yang kuat. Dimana fungsi
dia adalah untuk ke...
Add a comment...

Post has attachment
BAGAIMANA NAK MENJADI AHLI SHAKLEE?
Assalamua’laikum dan salam sejahtera. ;)) Post harinih mengenai bagaimana nak menjadi ahli Shaklee. Wajib ke untuk jadi ahli Shaklee nih? Apa yang best nya? Seronok pulak mula dengan soalan. (hehehe) Nak jadi ahli Shaklee nih tak la wajib, untuk siapa yang ...
Add a comment...

Post has attachment
THE OMEGA GUARD
Assalamua’laikum dan selamat sejahtera . Semalam saya bagi intro tentang set kuruskan badan dan sedikit tentang omega guard. Harinih nak gtau pasal omega guard lagi. detail sket.  Hehehe. Kenapa Omega Guard Shaklee nih istimewa sangat? Omega Guard Shaklee...
Add a comment...

Post has attachment
FIGURE UP WITH SHAKLEE
Dah lama tak update blog. ^^. Harini saya nak memperkenalkan
set kurus Shaklee. Set kurus nih boleh di matchingkan macam nih. Omega Guard + Herb Lax + ESP Lecithin + Alfalfa + Cinch Macam nih, Omega Guard boleh ganti ngan lecithin, Alfalfa boleh
ganti denga...
Add a comment...

Post has attachment
MASK WITH ESP
Entri kali nih pasal ESP jugak. ^^. ESP mempunyai protein soya yg bukan GMO (nk tau GMO, google please ;))). Rendah lemak, bebas laktosa dan kolesterol berbanding protein daripada sumber seperti daging, telur dan tenusu. Ada 2 cara nk buat mask pakai ESP ni...
Add a comment...

Post has attachment
MARI CANTIKKAN WAJAH
Memang sifat semua org, terutamanya wanita, inginkan wajah yg flawless. Cantik, tak ada jerawat, gebu, berseri2, tak kusam dan macam2 lagilh. ;)). Bagi yang nak kulit semakin anjal, tak ada kedut2, gebu dan berseri2. Shaklee ada set vitamin untuk itu. Setny...
Add a comment...

Post has attachment
THE HERO: ESP
The first product yang saya nak promote is ESP. ESP(Soy Protein Isolate Powder) ni sangat bagus untuk orang yang nak diet. Selalu kita anggap diet ni is TAK makan sangat. So ramai orang yang nak diet ambil keputusan untuk Tak makan sangat bahkan ada yang sa...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded