Profile cover photo
Profile photo
Nursabrina Raimi
3 followers
3 followers
About
Nursabrina Raimi's posts

Post has attachment
Program Perkongsian Ilmu

Post has attachment

Post has attachment
sakit
"weh kau sakit ke?" "kau okay tak ni? kalau kau sakit, pergi makan ubat" "uishhh sakit tu!" sakit, ada berbagai. luar serta dalam sakit luar boleh diubati boleh dirawat ada penawarnya sakit dalam ada juga penawarnya cuma ada satu sakit di dalam yang belum p...

Post has attachment
Maaf
Aku manusia biasa Kau manusia biasa Kita semua manusia biasa Semua pun buat silap Meminta maaf, Ya, memang mudah Tapi, hati tak boleh dibaikpulih dengan hanya minta maaf Kau minta maaf aku ingat sampai bila-bila Aku memaafkan sebab aku manusia biasa Rasulul...

Post has attachment
Rindu awak yang dulu...
Assalamualaikum  ✿ Ye , aku rindu dia. Rindu dia yang dulu. Rindu dia yang selalu menyapa aku di pagi hari dengan ucapan "hai". Walaupun ucapan tu ringkas , biasa-biasa je dah cukup buat hati aku bahagia. Rindu nak gurau senda dengan dia. Rindu nak main bal...

Post has attachment
Hai !
Assalamualaikum  ♥ Hai semua. Hmm ... well , ina taktau nak update apa sebenarnya hehe. Last entri pun pasal pergi lawatan KLCC. BULAN 10 PUNYA POST. Now , dah masuk 2014 .... AKHIR BULAN 1. Hah !! Korang kira ah sendiri berapa lama ina tak update blog :p H...

Post has attachment
Rinduuuuu :'(
Assalamualaikum  ♥ Lamanya ina tak menulis dalam blog ni, wkwkwkw. Act , ina ada banyak masa terluang tapi malas tau tak , MALAS ! Lagipun ina bukannya tahu sangat nak membuat coretan best best untung kalian membacanyaaaa :p Just simple simple je ~ Ok , fir...
Wait while more posts are being loaded