Profile cover photo
Profile photo
Sumi Jelly
856 followers
856 followers
About
Sumi's posts

Post has attachment
Tanaman dalam pasu

Post has attachment
Milo cube yang pemes ames tu
entah kenapa.. dalam bulan Mac ni.. tetiba ada pula benda VIRAL.... MILO CUBE Ni gambar googgle... Entah kenapa ramai pula share benda alah ni kat FB ngn IG... So.. tertanya-tanya gak.. sedap sangat ker? Sampai ramai orang share dan jual wei.... Harga pula ...

Post has attachment
Ayam Goreng Pedas dari McDonald's
Minggu lepas... ayamg gorenng dari McDonald's mengeluarkan ayamg yang baru... di mana lebih pedas, rangup dan sedap....hehehe. Bagi saya sedap la kan... Rupanya baru di lancarkan pada 19 Mac 2017 yang lalu.... Nampak lagi menyelerakan pula bila tengok iklan...

Post has attachment
Berakhirnya cuti sekolah pada bulan Mac yang lalu
Khemainnn tajuk entry.. panjang sungguh... hahahaha.. gigih gak taip panjang-panjang tu... sebenarnya nak cipta 1 tajuk pun hazab gak.... hahaha Cuti sekolah pada 18 - 26 Mac 2017 yang lalu.... Danial pulang ke rummah... emm.. kiranya hampir 11 minggu la ju...

Post has attachment
Russian Honey Cake
Hari tu jiran rumah ada buat kek.... Kek Russian Honey Cake... teringin nak makan.. tapi dia jual besar... emm.. x der siapa nak makan kalau beli besar2 siapa nak makan... sekali tu dia buat yang ecik2.. dapat la rasa...... kecik jer kan... sedang elok la t...

Post has attachment
Thomas & Friends Happy Meal Toys
Kalau g McDonalds yang di cari adalah mainan dari Happy Meal nya... Budak ni la.. dia la pengumpul mainan happy meal... Huzaiman suka benar kalau nak pergi McDonalds... nak pula kalau minggu tu Happy Meal ada Thomas & Friends... lagi la meronta-ronta nak pe...

Post has attachment
Mari sertai rekruit M.A.T.A di KidZania
Siapa yang tak kenal Ejen Ali? Rasanya sekarang cerita kartun yang sangat popular adalah Ejen Ali selain Upin-ipin dan Boboiboy.... Ejen Ali mengisahkan seorang pelajar sekolah rendah yang tanpa sengaja melibatkan dirinya dalam dunia perisikan. Semuanya ber...

Post has attachment
Menginap di Puteri Beach Resort, Port Dickson
Wow...dekat 1 bulan blog tak update....hahahahahaa Dah tahap parah dah ni..... ok la.. mari mulakan cerita pasal penginapan di Puteri Beach Resort.... Saya dapat menempah Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Port Dickson melalui laman web Bahagian Pengurusan ...

Post has attachment
Jom cuba nasib dengan MyM2U Challenge
Antara Maybank2u dengan CIMB.. saya suka lagi bayar bill guna Maybank2u... entah.. mungkin dah terbiasa kot... CIMB pun guna gak... tapi jarang la...hehehe Sekarang ni MaybanK2u buat peraduan lak -> My M2U Challenge Jadi saja la cuba nasib kan.. hahaha......

Post has attachment
Selamat Hari Jadi Zulfadhli yang ke 8!
Alhamdulilah.............. Hari ni 25.02.2017 genap la usia Zulfadhli yang ke 8..... Semakin membesar.. semakin panjang akalnya... Anak no 3 dari 4 adik beradik.... macam-macam peel nya.... Dah darjah 2.... dan kuat tidur...hehehehe Semoga dapat menimba ilm...
Wait while more posts are being loaded