Profile cover photo
Profile photo
Lyssa Faizureen
3,860 followers
3,860 followers
About
Lyssa Faizureen's posts

Post has attachment
INFO | 15 Cara Mudah Mengatasi Hidung Tersumbat Dengan Berkesan

Pernah terkena hidung tersumbat ? Jom ikut 15 cara mudah ini ..

Post has attachment
INFO | 15 Cara Mudah Mengatasi Hidung Tersumbat Dengan Berkesan
Assalamualaikum.. Hidung tersumbat ? Haih.. Itu adalah salah satu perkara yang paling Lyssa tak suka kalau terkena. Baru-baru ni, sibuk dengan musim buah-buahan, durian lah .. manggis lah .. rambutan lah .. Bila teringinkan semua tu, memang tak fikir apa la...

Post has attachment
Lega ! Dah Selesai Scaling Gigi (Buang Karang Gigi)
Korang pernah Scaling tak ? :)

Post has attachment
Lega ! Dah Selesai Scaling Gigi (Buang Karang Gigi)
Assalamualaikum.. Wahh.. Bila dah tengah cuti ni, (cuti semester) macam-macam plan lah nak buat untuk diri sendiri. Kalau sebelum ni, asyik fikir nak study, study dan study.. Assignment.. Assignment.. Assignment.. Tak da masa pulak rasanya untuk diri sendir...

Post has attachment

Post has attachment
Uniknya MRT Ni, Dah Macam Kolam Renang !
Assalamualaikum.. Wahh ! Memang kreatif betul eh, gerabak MRT kat Taiwan ni. Kalau kereta api kita macam ni kan, best ! Tak ada lah bosan sangat kan pandang benda yang sama je sepanjang perjalanan ke destinasi kita tu.. hihi... Segar je mata memandang seni ...

Post has attachment
Tips : Jatuh Cinta Dengan Kawan Kita Sendiri ? Apa Perlu Kita Buat ?

Post has attachment
Tips : Jatuh Cinta Dengan Kawan Kita Sendiri ? Apa Perlu Kita Buat ?
Assalamualaikum... Hai korang... Dalam hidup ni, pernah tak korang, tak kira la, korang ni lelaki ke ataupun perempuan pernah tak 'ter'jatuh cinta ataupun 'ter'suka pada kawan kita sendiri mahupun sahabat ? Haaa... Kalau jadi begitu, apa kita nak buat ? Lys...

Post has attachment
INFO | Kenali Personaliti Diri Sendiri Mengikut Bulan Kelahiran

Post has attachment
INFO | Kenali Personaliti Diri Sendiri Mengikut Bulan Kelahiran
Assalamualaikum... Hi korang semua... Personaliti diri ? emm .. Sebenarnya, kita sememangnya tidak mengenali diri sendiri kan... Disebabkan itulah banyak tanggapan yang timbul, banyak yang mengaitkan personaliti kita dengan bulan dan tarikh kelahiran kita. ...
Wait while more posts are being loaded