Profile

Cover photo
Featri Yahaya
14 followers|209,930 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Featri Yahaya

Shared publicly  - 
 
Baru Ku Sedar
Salam penulisan... . setelah sekian lama . baru kusedar.. sekarang . bukan zaman berniaga . sekarang zaman orang cari duit . dengan keja makan gaji. . lepas tu minum ketum . lepas tu hisap ganja . tumbuh-tumbuhan katanya . Oklah.. bai.  . nak siap2 keluar c...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Featri Yahaya

Shared publicly  - 
 
Kembalinya Aku Ke Laman sesawang yang bersawang...!!!
Assalamualaikum, Selamat Pagi Dunia. Salam Sejahtera sahabat blogger.. haha [ada lagi ke orang yg main blog??] Check-check balik blog aku ni boleh dikatakan setahun sekali baru update. Last update April 2015???? Perhhhh. Sawang dia mcam jerebu dah.. Apa mem...
 ·  Translate
Assalamualaikum, Selamat Pagi Dunia. Salam Sejahtera sahabat blogger.. haha [ada lagi ke orang yg main blog??] Check-check balik blog aku ni boleh dikatakan setahun sekali baru update. Last update April 2015???? Perhhhh. Sawang dia mcam jerebu dah.. Apa membuatkan aku kembali ke sini?
1
Add a comment...

Featri Yahaya

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Featri Yahaya

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Featri Yahaya

Shared publicly  - 
 
Jalan ini pilihanku...
Salam Penulisan. Dengan nama Allah yang MAHA PENGASIH lagi MAHA PENYAYANG. Kehidupan masih diteruskan seperti biasa. Di dalam kampus yang...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
14 people
Muhammad annas's profile photo
ismail mohamed's profile photo
Amir Fattah's profile photo
Khalel Asyran's profile photo
anwar sharif hussain's profile photo
mohd hazmei's profile photo
Websloaded .com's profile photo
Amalil Suhaimi's profile photo
Alondra F10's profile photo

Featri Yahaya

Shared publicly  - 
 
What Actually Happen??
assalamualaikum pembuka kalam.. . , sepatutnya aku dah buat apa aku buat semalam 6 bulan lepas malah 1 tahun lepas lagi. tapi... biasalah.. nak jaga hati orang tu. . nak jaga hati orang ni . . diri sendiri . walaupun dah lama sedar dah . jaga hati sendiri d...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Featri Yahaya

Shared publicly  - 
 
Sarang Labah-labah
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Semoga di bawah lindungan Yang Maha Esa hendaknya. Dah lama tak update blog ni. Tiba-tiba malam ni tergerak hati ingin menjenguk kmbali laman ini. Just nak kongsi satu perbualan dengan seorang sahabat semalam. Cerita...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Featri Yahaya

Shared publicly  - 
 
Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum W.B.T. Jutaan terima kasih kerana sudi singgah dan menjenguk blog saya yang baru saya diterbitkan dan dalam proses pembinaan. Apa tujuan saya membina blog ini?? Jawapan saya, blog ini ...
1
Add a comment...

Featri Yahaya

Shared publicly  - 
 
HANGAT..!!! FBI Menamatkan Kontrak DI HOTFM..!!
SHAH ALAM - Mohd Faizal Ismail atau lebih dikenali sebagai FBI, hari ini mengesahkan bahawa beliau telah meletakkan jawatan sebagai penyampai radio Hot FM. Perkara ini disahkan di laman mikro Facebooknya. "Salam semua, terima kasih kepada yang bertanya, maa...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Featri Yahaya

Shared publicly  - 
 
Kehilangan Pemimpin Berjiwa Rakyat..!! Al-Fatihah
Oleh: MUHAMAD MAT YAKIM Tarikh: September 27, 2013 PAGI 6 Mei 2013 - sehari selepas PRU13 - saya hubungi Helmi Khalid, setiausaha akhbar ...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
14 people
Muhammad annas's profile photo
ismail mohamed's profile photo
Amir Fattah's profile photo
Khalel Asyran's profile photo
anwar sharif hussain's profile photo
mohd hazmei's profile photo
Websloaded .com's profile photo
Amalil Suhaimi's profile photo
Alondra F10's profile photo
Links
Contributor to
Basic Information
Gender
Male