Profile cover photo
Profile photo
Elisabeth Bråthen
40 followers
40 followers
About
Elisabeth Bråthen's posts

Post has attachment
03.06.2017 Slagugle
SLAGUGLE (Strix uralensis) Slagugle for meg en litt mystisk og spennende skapning langt inn  i de grønne skoger på Hedemark. Det var regn og tåke og veldig stemningsfult i skogen. Utrustet med hodeplagg og vernebriller sånn i tilfelle plutselige angrep. 

Post has attachment
14.04.2017 Sulitjelma fjellene
Skitur fra Jakobsbakken og forbi Annavatnet til Risbakken.  en virkelig flott Langfredagstur i fjelleti et fantastisk vær.

Post has attachment
02.04.2017 Snøspurv
SNØSPURV Snøspurv (Plectrophenax nivalis), også kalt for snøtitting/snetitting. Bilde er tatt i fjæra i Bodø i dag. Det er snøspurv mange plasser i Bodø akkurat nå. De er noen kjappe morsome fugler som varsler oss om at nå er våren her ganske så snart.

Post has attachment
1.04.2017 Trugetur over Hopsfjellet
HOPSFJELLET  En matpause ved Ørnvassbu.  På tur opp på Hopsfjellet  Sørfjorden kan skimtes   Gamlibukta  Storøya Erlingbu kan skimtes langt der nede.  Erlingbu  Toppen av Branden, skipost 28 Utsikt fra Branden Det ble en flott trugetur over Hopsfjellet, åre...

Post has attachment
31.03.2017 Rødrev
RØDREV Det er alltid moro å møte på Rødreven, den er passelig nyskjerrig.

Post has attachment
25.03.2017 Sulitjelma, Sangsvane
SULITJELMA SANGSVANER En liten tur til Sulitjelma i dag. " flotte "ville" Sangsvaner i Nervatnet. Like sky som de skal være

Post has attachment
23.03.2017 Keiservarden i dårlig vær
KEISERVARDEN Skikkelig uvær på Keiservarden (Bodø), det som ser ut som svarte prikker er haggel i motlys. Det kom som sluppet ut av en sekk og varte kort tid. Jeg måtte sette meg ned for å få til å knipse bilder så mye blåste det.

Post has attachment
24.03.2017 Stokkand en helt vanlig fugl
STOKKAND Vi ser alltid etter det sjeldne fuglene og over ser ofte en vanlig fugl som Stokkanda. Det er en vakker fugl bare vi tar oss tid til å se på den. Bilde er fra Futelva i Bodø tidligere i dag, det var mye snødrev.

Post has attachment
17.03.2017 Havelle
HAVELLE Flere Haveller på indre havn i dag. Skikkelig flotte fugler.

Post has attachment
16.03.2017 Granmeis
GRANMEIS
Wait while more posts are being loaded