Profile cover photo
Profile photo
Farah Huda
About
Farah Huda's posts

Post has attachment
Semester 3 sudah berakhir merangkap hari terakhir di Tingkatan 6
Assalamualaikum. STPM sudah berjaya aku tamatkan. Oh yeah, Semua paper aku dah jawab, tinggal nak tunggu resut saja. Moga cemerlang ah result aku. Aku harap pemeriksa baik hati masa tanda
kertas aku. Kott dia terasa nak bagi banyak markah ke. Peperiksaan se...

Post has attachment
Semester 3 sudah berakhir merangkap hari terakhir di Tingkatan 6
Assalamualaikum. STPM sudah berjaya aku tamatkan. Oh yeah, Semua paper aku dah jawab, tinggal nak tunggu resut saja. Moga cemerlang ah result aku. Aku harap pemeriksa baik hati masa tanda
kertas aku. Kott dia terasa nak bagi banyak markah ke. Peperiksaan se...

Post has attachment
Kelebihan Tingkatan 6
Assalamualaikum, hai kawan. Kelas 6A1 Tingkatan 6 tak asing dalam
kehidupan aku. Aku pelajar STPM tahun 2016. Aku tak sangka dapat juga masuk
form 6 biarpun lewat beberapa minggu. Aku rasa semua orang tak tahu secara
mendalam apa itu form 6. Jadi kali ini a...

Post has attachment
Love in the moonlight
Hari ini aku dah
habis menonton drama korea yang popular iaitu love in the moonligt atau
moonlight drawn by clouds. Drama ini berkisar tentang Kerajaan semasa dinasti
Josean. Drama ini
mencapai nationwide melebihi 20%. Drama ni sungguh buat aku teruja sampa...

Post has attachment
Pemenang Segmen Kad Cinta #3
Assalamualaikum Segmen Kad Cinta #3 telah tamat pada 11.11.16. Hari ini semua nak tahu siapa yang bertuah kan. Kita terus kepada senarai pemenang, 1.  http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/10/segmen-kad-cinta-3-by-zh.html 2.  http://mellyacrayola.blogsp...

Post has attachment
Kepada peserta Segmen Kad Cinta #3
Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Hari ini genap sebulan Segmen Kad Cinta #3 berlangsung. Hari ini hari last untuk sertai segmen ini. Jemput semua blogger join.  Jangan malu-malu nak join. Untuk pengetahuan peserta Segmen kad cinta #3, aku sekarang ten...

Post has attachment
Majlis Graduasi Prauniversiti Kali ke-9 Sesi 2015 / 2016
Assalamualaikum semua Tadi kami menghadiri Majlis Graduasi yang dikelolakan oleh
pelajar 6 rendah. M ac am- macam aku rasa. Gembira, tawar, pahit dan sedap. Hehe. Hari kecemerlangan 2016 Semua kawan-kawan tampak lain sebabnya hari graduasi kan,
kira hari pa...

Post has attachment
Majlis Graduasi Prauniversiti Kali ke-9 Sesi 2015 / 2016
Assalamualaikum semua Tadi kami menghadiri Majlis Graduasi yang dikelolakan oleh
pelajar 6 rendah. Macam-macam aku rasa. Gembira, tawar, pahit dan sedap. Hehe. Semua kawan-kawan tampak lain sebabnya hari graduasi kan,
kira hari paling kemuncak sepanjang bel...

Post has attachment
Jom menangi postcard dengan mudah!
Assalamualaikum. Saya ada buat satu segmen. Anda hanya perlu tampal banner, backlinekan serta menjawab satu soalan mudah! 10 pemenang di cari Jangan lepaskan peluang ini! Klik banner di bawah untuk join.

Post has attachment
Segmen Kad cinta #3
Assalamualaikum dan selamat
sejahtera. tampal banner dan backlinekan ke sini  Hari ini hari baik, langit cerah. Sama juga dengan aku, hati tengah
baik. Hee… Sebenarnya segmen ini dah berlangsung lama dah tapi jawapan kepada
soalan yang aku bagi semuanya sal...
Wait while more posts are being loaded