Profile cover photo
Profile photo
Services
10 followers -
интернет продавница, е-трговија,веб-сајт,електронска продажба,деловно работење,cloud технологија, интернет маркетинг, е-продавница
интернет продавница, е-трговија,веб-сајт,електронска продажба,деловно работење,cloud технологија, интернет маркетинг, е-продавница

10 followers
About
Posts

Post has attachment
7 клучните трендови во интернет продажба за стратегија во 2016 година

Post has shared content
Пораст на ‪#‎ИнтернетПродажбата‬ во Англија од 104 билиони фунти.
+Трговски центар +Services

Post has attachment

+Services +Трговски центар  #етрговија  
Станете лидер во индустријата со помош на #социјални медиуми.
http://bit.ly/1wSFtgT
Photo

Post has attachment
#Македонија 101 Taктитики за е  #етрговија  +Services  +Трговски центар 

Post has attachment
Еден #бренд треба да предизвика и нуди голем интерес за корисниците за тие да се регистрираат на нивниот интернет #билтен, што би резултирало со поголема посетеност на веб сајт, промоции и поголеми продажби. Секако, не можете да праќате не релевантни пораки на сите регистрирани корисници на вашиот #е-билтен, туку морате да ги насочите кон посакуваната цел.

Post has attachment
#Тренд: Дали е време за инвестирање во #бизнис со #етрговија и како? Погледни  > (http://goo.gl/Yeds6X

Post has shared content
Единствено комплетно интернет решение за Вашиот бизнис! http://www.store.tc.mk/
Photo

Post has shared content
 
Store.mk ви овозможува:
Промоција во Трговски центар www.tc.mk и Желботека (Сервис за праќање и примање подароци) http://www.tc.mk/zelboteka/.
Редовна надградба со нови функционалности и одржување.

Post has attachment
 
Store.mk ви овозможува:
Промоција во Трговски центар www.tc.mk и Желботека (Сервис за праќање и примање подароци) http://www.tc.mk/zelboteka/.
Редовна надградба со нови функционалности и одржување.

Post has attachment
Како до поголема интернет продажба со:
Wait while more posts are being loaded