Profile cover photo
Profile photo
Radzlan Abdullah
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Gunung Gap & Gunung Ulu Semangkok.
Add a comment...

Post has attachment
Gunung Gap & Gunung Ulu Semangkok
Bukti kami bertiga sudah sampai jejak ke puncak. Singgah dulu Bukit Fraser, layan view, mandi, solat subuh, isi perut. Bergambar dulu sebelum mendaki. Kawasan parking disekitar permulaan GAP Rest House. Anda juga boleh parking ke hadapan sedikit dimana terd...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
KUEH, Seksyen 13, Shah Alam
Macam jenis kuih tradisional ada. Banyak kali dah pergi Cafe Kueh ni, terjatuh cinta dengan kuih yang sedap belaka, Harga setakat ni mampu bayar, sebab tengok ramai gila orang datang sehingga beratur panjang lah nak beli.  Ahad lepas berkesempatan lah lepak...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Cafe UAK , Ustaz Abdullah Khairi, Shah Alam
antara menu yang menjadi pilihan kami bertiga Memang perasan lama dah kawasan Cafe ni terletak, Tetiba semalam tergerak hati nak singgah lihat apa yang menarik di sini. Memula tadi tertanya gak. Kenapa UAK? Bila dah sampai sini rupanya maksud UAK adalah Ust...
Add a comment...

Post has attachment
ikan patin masak tempoyak subang kampung baru subang patin tempoyak mokde
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Patin Tempoyak Temerloh & Asam Pedas Mokde. Kampung Baru Subang
Plan memang dah lama, asyik tengok orang selalu cerita pasal tempat ni dekat facebook. Kebetulan tempat ni memang tak jauh mana dengan rumah memasing. Terletak tengah-tengah antara Shah Alam dan Sungai Buloh. Itu yang teringin nak try, roger lah mereka berd...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded