Profile cover photo
Profile photo
suhaila sahid
10 followers -
Daughter of WakSahid&WakOdah,wife of Muhamad Amin Firdaus,Amateur chef,citizen of Malaysia,Living a good life..Alhamdulillah
Daughter of WakSahid&WakOdah,wife of Muhamad Amin Firdaus,Amateur chef,citizen of Malaysia,Living a good life..Alhamdulillah

10 followers
About
suhaila sahid's posts

Post has attachment
OMAR POPIAH, TAIPING
Pagi tadi inciksomi bagitahu yang hujung bulan ni inciksomi dah bagitahu nak balik kampung, ada kenduri kawen.... lagipun dah lama tak balik kampung. lepas inciksomi bagitahu tetiba terus keluar list nak makan apa masa balik taiping tu...hahaha....kat taipi...

Post has attachment
PORT DICKSON, NEGERI SEMBILAN.
Percutian yang singkat dan simple tapi tetap happening.... iaitu di PORT DICKSON, NEGERI SEMBILAN.... percutian ala-ala sempoi last minute plan pun. percutian 2 H 1 M di pantai port dickson memang seronok sebab perjalanan tidak terlalu jauh dari rumah kita....

Post has attachment
RAHSIA KOPITIAM, BANGI
Semalam lepas balik kerja....tetiba teringin nak makan kacang pool, so carilar kat tenet...kat mana ada jual kacang pool...ada 2 tempat yang jual kacang pool, satu di damansara dan satu lagi kat bangi.... if kalau tak silap yang kat damansara tu kacang pool...

Post has attachment
GANGNAM STATION, SHAH ALAM.
강남역, 샤 알람. Dari Thai ke Arab...kali ni kita terbang ke Korea plak untuk menikmati hidangan korea....huhuhu. review kali ni ctew pasal sebuah restoran makanan korea yang terletak di LAMAN SARI,SHAH ALAM... berdekatan dengan PKNS.  memandang pegaruh kuat dari...

Post has attachment
QASAR SABA , SENTUL.
Harini kita buat review restoran jer ek, memandangkan perut lapor..tu yang dok review restoran jer....hehehe....okay kali ni kita pergi ke restoran Arab lar....inciksomi mengidam makan nasi arab....so kita pun cari mencari restoran arab yang dekat dan agak ...

Post has attachment
ISTANA BAMBU....AMPANG
Jalan-jalan cari makan kali ni nak review kat restoran ISTANA BAMBU, AMPANG......kalu dari rumah kami sg besi, mengambil masa lebih kurang 20minit kalau tak jem lar....tapi kat situ selalu jem...so lebih kurang 40minit kalu jem. kedai makan ni dekat jer den...

Post has attachment
KUCHING, SARAWAK
Akhirya berjaya jugak kita update blog ni....bukan main busy btol sejak menjak ni...hehehe... kali ni kita nak update pasal percutian bersama keluarga ke KUCHING, SARAWAK pada bulan Januari 2014....hohoho sekarang baru sempat update.  Actually percutian ni ...

Post has attachment
KUANTAN,PAHANG.
Alam IPT adalah alam yang paling indah untuk dikenang. Disananlah kita mula belajar pelbagai perkara yang baru...(perkara buruk...mahupun yang baik), yang paling indah selepas itu adalah apabila persahabatan itu kekal sehingga dewasa dan bila bertemu kembal...

Post has attachment
Doa Murah Rezeki
Doa Murah Rezeki Assalammualaikum semua......alhamdulilah bertemu lagi Jumaat yang indah dan barakah. Hari ini kita nak share sikit doa y...

Post has attachment
KARATE-DO
KARATEDO HAYASHI-HA bile teringat zaman mude remaje dolu2...zaman budak2 tgh up lar katakan..hekhek...kte gn geng LOTR join club karatedo...
Wait while more posts are being loaded