Profile cover photo
Profile photo
Rohani Hashim
103 followers
103 followers
About
Posts

Post has attachment
Gojes Sangat!!!
• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ • السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Haaa kali ni nak share testimoni bergambar lagi. Haa gitu kan, tona kulit makin sekata, kulit nampak glow je kan. Bawah ni hany sertakan printscr...
Add a comment...

Post has attachment
Puding Roti, Nasik Lemak, Teh Tarik, Daging Dendeng...
• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ • السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Haaa senarai makanan ajer kannn. Tapi tapi tapi, ini semua hany tak dapat lagi raya ni. Haha melampau kan, takkan teh tarik tak dapat lagi? Begin...
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Qaseh Gojes
• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ • السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Ha, ni antara testimoni mereka yang dah gunakan GOJES  ni yer. Berikut antara feedback dari pengguna Gojes. Hehe baca dari gambar je yer ;) Ini a...
Add a comment...

Post has attachment
Lebih Anjal Lebih Lembab...
• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ • السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ GOJES by Qaseh Gold. Kolagen yang diperkayakan dengan KURMA, DELIMA, TERATAI, CUKA KURMA, ARGAN, SAKURA, ASTAXANTHIN & GARAM BUKIT. Mengembalikan...
Add a comment...

Post has attachment
Keropok Seameq
• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ • السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Weekend baru ni, sedara hany ada datang. Sekali diorang bawak la ketopok segera ni. Serius, hany taktahu pun akan kewujudan keropok seameq ni. Bu...
Add a comment...

Post has attachment
Tub Cleaning-Washing Machine
• بِسْـــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ • السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Haaaa korang pernah tak basuh washing machine korang? Apa petanda korang kena basuh? Haaa, pernah tak korang bila basuh baju, dah siap semua...ma...
Add a comment...

Post has attachment
Berhenti Kerja, Keputusan Tepat atau Memudaratkan...
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ • Assalamualaikum, Akhir akhir ni hany tengok banyak yang share pasal mereka yang berhenti kerja. Beberapa artikel juga hany ada baca. Jadi ini versi hany sendiri, Berhenti Kerja dan Terus Jadi SuriR...
Add a comment...

Post has attachment
Update Selepas Rawatan Sonotron
Assalamualaikum, Ingat lagi tak hany pernah bawa Adra pergi buat rawatan sonotron. Untuk kes lendir yang banyak sampaikan nak tidur, nak menyusu pun tak selesa. Bila Adra tido siap bunyi macam orang tua berdengkur. Kesian sangat... tinggikan bantal masa tid...
Add a comment...

Post has attachment
Permohonan Kemasukan Ke IKBN
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ • Assalamualaikum, Baru ni ada yang bertanya pasal pemohonan ke IKBN ni. Ha sekarang IKBN dah buka permohonan kemasukan. Permohonan ni perlu dibuat secara On-Line yer. Ni iklan kat bawah ni. Untuk ma...
Add a comment...

Post has attachment
Barut Baby.. ;)
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ • Assalamualaikum, Biasalah sikit sebanyak cerita pasal baby akan ada. Hehe paham paham la yer. Ha kali ni pasal barut baby. Hari ni pergi ambil dari membe hany. Dia tolong belikan kain dan tolong ja...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded