Profile cover photo
Profile photo
Izdelava spletnih strani - webstrani.si
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bo Google kaznoval neodzivne spletne strani?
Že imate popolnoma nadgrajeno spletno stran? Ali pa se še niste odločili, da bo vaše spletno mesto prijazno mobilnim telefonom. To obdobje neodločenosti se lahko konča z najnovejšim Googlovim testiranjem mobilno prijazne iskalne ikone.
Googlov veliki preizkus
30 septembra je Google pričel s testiranjem nove mobilno prijazne ikone. Ko bo spletni uporabnik izvedel iskanje na mobilni napravi, se bo na odzivnih spletnih straneh (mobilno prijaznih), pojavila majhna zelena »mobilno prijazna« ikona. Ta bo uporabnike seznanila, da si lahko na svoji mobilni napravi nemoteno ogledajo vsebine, ki jih zanimajo.
13. oktobra je Google spremenil svojo metodologijo s prikazom »mobilno neprijazne« ikone (prečrtan siv mobilni telefon). Ista ideja različne metode. Tokrat so bile kaznovane tiste spletne strani, ki niso odzivne in ne nagrajene tiste, ki so.
14. oktobra je Google izvedel še eno spremembo. Tokrat so bile spletnim stranem, ki so se pojavile v rezultatih iskanja na mobilnih napravah, in, ki so veljale za mobilno prijazne, priložene besede »Mobile-friendly« (mobilno prijazna) v sivi barvi.
V tem trenutku še vedno ni jasno kaj točno Google namerava, kaj se bo družba odločila narediti s podatki, ki jih zbira od mobilnih uporabnikov in kakšen je bil efekt ikon v rezultatih iskanja. Nekja pa je gotovo, kmalu bo zelo lahko ugotoviti, če je spletna stran prijazna mobilnim uporabnikom. Spletna mesta, ki niso odzivna bi lahko imela za posledico nižje rangiranje v spletnih iskalnikih. Čeprav so na tej točki to le špekulacije.
Kaj to pomeni za vašo spletno stran? Ste pripravljeni ostati na vrhu v spletnih iskalnikih, če velike spremembe, ki so v teku in v fazi testiranja resnično najdejo svoje mesto?
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
Vožnja z motorjem
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded