Profile cover photo
Profile photo
Paco Garrido
38 followers
38 followers
About
Posts

Post has attachment
Aquest cap de setmana al Teularet. (Serra d'Énguera)
Photo
Photo
2016-06-24
2 Photos - View album

Post has attachment
Unes jornades molt interessants a Moixent:

AGRICULTURA 2 al Celler del Roure
Estimats amics,
Ja tenim tríptic. Estem a dos setmanes del gran dia. Recordeu que el protagonista és l’agricultor, el ciutadà i que nosaltres som l’excusa amb els nostres intervencions de fer sentir als participants que són importants. Les nostres xerrades deuen de ser curtes, clares i directes per a fer que els que ens escolten participen. Volem que la cita del Celler del Roure siga el principi de una nova forma de entendre la col·laboració entre tècnics, polítics, científics i agricultors. De que la veu del que viu de i per la terra ens ajude a tots a millorar la gestió agrícola i mediambiental. I també de que els que hem investigat alguna cosa podem compartir-la per vore si es de profit. Els tècnic podran compartir experiències, els propietaris els seus temors, i els polítics escoltar i compartir les seues idees. Tenim una gran oportunitat el dia 11.
Per a assolir aquest gran objectiu de fer una agricultura sostenible és indispensable que creem un ambient de serietat però també d’alegria... i clar, ens ajudarà molt la nostra forma de comunicar i també la inestimable ajuda de Pep Gimeno Botifarra.
Informeu a tots els que estimen la terra i la gent que viu al nostre País de que tots són benvinguts. Des de València eixirà un bus a les 8 del matí des de RENFE. Si algú vol vindre m’ho te que dir (artemio.cerda@uv.es o 696320315). Si algun no sap com vindre al Celler del Roure el millor és anar a Moixent i preguntar. Tothom sap on és el Celler del Roure
Ens veiem el dia 11 de juny.
Records des de una càlida holanda. Sol i calor a Wageningen
Una forta abraçada
Artemi Cerdà
Photo
Photo
2016-05-31
2 Photos - View album

Post has attachment
Jornades sobre agricultura i temes relacionats al Teularet, (Serra d'Énguera) els propers 20 i 21 de juny.
Entre els ponents el geógraf valladí Paco Tortosa i José Rafael Pérez Borredà, autor del llibre: "Fragmentación de la propiedad agraria y estructura social en el secano valenciano: Vallada siglos XVI-XIX"
La inscripcció és gratuïta.
Photo
Photo
2015-06-11
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded