Profile

Cover photo
Detur Denmark
15 followers|100,005 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Story
Tagline
- der hvor solen skinner
Introduction
Velkommen til Detur Denmark

I Danmark har Detur specialiseret sig i charterrejser til de populære lande Tyrkiet og Tunesien, men til sommeren 2014 har vi fornøjelsen at præsentere vores store nyhed, Grækenland. Her tilbyder vi rejser med direkte fly fra både København og Billund til Chania på Kreta, hvor du kan vælge mellem rejsemålene Agia Marina, Gerani, Kato Stalos og Platanias.

I Tyrkiet tilbyder vi fortsat favoritterne på sydkysten: Antalya, Alanya, Belek, Side og Kemer. I den vestlige del har vi Bodrum og Marmaris. Ved Afrikas Middelhavskyst ligger Tunesien med vores rejsemål Sousse, Hammamet og Monastir. Her kan du rejse med os stort set året rundt. Vores samlede erfaring som charterrejsearrangør er stor, og dette gør, at vi kender disse rejsemål bedre end de fleste. Hvor du end vælger at tage med os, tager vi dig derhen, hvor solen skinner og den danske krone rækker længere.

I 2014 udvider vi antallet af afrejselufthavne i Danmark. Fra København og Billund kan du flyve til alle vores destinationer, men vi udvider i højsæsonen med afgange fra Odense og Aalborg med afgange til vores populære rejsemål i Tyrkiet. Vi ønsker dig velkommen som gæst, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine feriedrømme.

Detur Denmark ApS blev etableret i starten af 2011, og vi er fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden (reg. nr.: 2318) – så du kan føle dig tryg. 

Med vores stærke og dynamiske baggrund og vores 16 års omfattende erfaring i charterbranchen har Detur formået at sende omkring 1,5 mio skandinaver til forskellige solskinsdestinationer fra henh. Sverige, Norge, Finland og Danmark. Detur har til formål at yde den bedste service og give vores kunder dejlige og uforglemmelige minder for livet. Vores ambitioner og motivation skyldes primært vores kunders passion for charterrejser, der har været med til at styrke vores plads på det skandinaviske rejsemarked siden Deturs begyndelse i 1998.

Detur er i rivende udvikling, og vi forstærker kontinuerligt vores position på rejsemarkedet. Udover vores kontor i Danmark har Detur også kontorer i Norge, Sverige, Finland og Østrig.

Vi ser frem til at høre fra dig og vil gøre vores bedste for at opfylde dine feriedrømme. 

Links
Contact Information
Contact info
Phone
70206776