Profile cover photo
Profile photo
Co-Pay
6 followers -
Co-Pay is de dienst voor betalingen tussen twee partijen
Co-Pay is de dienst voor betalingen tussen twee partijen

6 followers
About
Posts

Post has attachment
In de bouwsector zijn ruim 40% meer faillissementen uitgesproken in februari. Met Co-Paybouw kunnen alle partijen in de bouw toch zorgeloos aan het werk. Zie www.co-paybouw.nl
Add a comment...

Post has attachment
De gemiddelde betaaltermijn in de bouw is opgelopen tot 60 dagen, constateert kredietverzekeraar Atradius. Een toeleverancier merkt zelfs op dat een betaaltermijn van meer dan 90 dagen meer regel dan uitzondering is.

Maakt men gebruik van de financiële dienstverlening van Co-Paybouw dan betalen wij niet binnen 90 dagen maar binnen 90 uur! Onze dienst zorgt er ook voor dat de ketenbetaling alleen kan plaatsvinden binnen het project waar het voor bedoeld is. Door de verpanding van het opdrachtgeversbudget zorgen wij voor een supersnelle betaling en bieden wij zekerheid van betaling.
Add a comment...

Niemand verwacht dat ze met een faillissement te maken krijgen. Maar als het gebeurt schieten er veel partijen bij in. Voor sommige (kleinere) partijen kan het zelfs ook leiden tot een faillissement. Met Co-Pay Bouw zouden de toeleveranciers en onderaannemers in dit geval een betere nachtrust hebben. Eerlijker en sneller betalen door de hele keten heen met Co-Pay Bouw.

http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/schuld-failliet-goldewijk-is-6-9-miljoen-euro-1.4207044
Add a comment...

Post has attachment
Hoeveel andere partijen zijn de dupe van deze faillissementen? Met Co-Pay kan je dit soort risico's uit sluiten.
Add a comment...

Post has attachment
Wie wint de VVCM/Maxcredible innovation award 2013: Co-Pay natuurlijk!!!!!!!!!!
Zojuist de eerste prijs gewonnen!!!! Toch gewoon de innovatiekracht van Vodafone verslagen. Een geweldige opsteker van onze financiële dienstverlening. Wij weten wel dat we goed bezig zijn. Maar dat weten de creditmanagers van Nederland nu ook!!!
http://lnkd.in/bbc5uXY
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded