Profile cover photo
Profile photo
Gabriela Gruianu-Gambra
122 followers -
Lifemap Coach
Lifemap Coach

122 followers
About
Posts

Post has attachment
Anul 2017 a inceput cu... rezolutii de An Nou?

Cele mai frecvente 3 erori asociate curentului rezolutiilor de An Nou sunt prezentate in articol:

#rezolutii #rezolutiiannou #rezolutiideannnou

http://gabrielagambra.ro/rezolutiile-de-anul-nou/
Add a comment...

Post has attachment
Am scris acum un an un articol despre perspectiva simplificata asupra trecerii dintre ani. Recitindu-l, imi dau seama ca l-as scrie, din nou, astazi. Cu acelasi mesaj.

Intrebarea pe care ti-o propun (si) astazi este:

Care sunt cele 3 atitudini valoroase PENTRU TINE, care odata adoptate si aplicate in mod sustinut de catre TINE, vor genera schimbarea vietii TALE in directia principala pe care ti-o doresti?

Iti marturisesc ca zilele trecute am iesit in oras si, la o cafenea linistita si cu atmosfera placuta (da, exista asa ceva si pe 1 ianuarie!) si am scris in jurnalul personal. Am reflectat la atitudinile anului 2016. Si mi le-am propus pe cele ale anului 2017.

Te invit si pe tine. Mai intai, sa citesti articolul.
Apoi, sa alegi pentru tine.

Inspiratia pentru propria ta viata o gasesti in tine. Da-i voie sa se exprime.

Click pe link pentru a afla mai mult::

http://gabrielagambra.ro/cele-3-cuvinte-magice/

#annou #anulnou #magie #cuvintemagice # inspiratie #atitudine #atitudini
3 cuvinte magice
3 cuvinte magice
gabrielagambra.ro
Add a comment...

Post has attachment
Zilele din preajma Noului An sunt momentul cel mai potrivit pentru a privi atat inapoi cat si inainte, pentru a onora atat ceea ce am realizat si cum ne-am dezvoltat cat si pentru a stabili INTENTIILE pentru noul an; unde vrem sa ajungem de acum incolo, incotro alegem sa ne indreptam.

Daca ai dispozitia de a-ti acorda cateva zeci de minute doar tie si aspiratiilor tale profunde, te felicit si ma bucur pentru tine.

In articolul de pe blog iti ofer cateva sugestii pentru ca introspectia de final de an si/sau de inceput de an sa fie un succes.

Bineinteles, dupa introspectie urmeaza binecuvantata ACTIUNE, fara de care nu se intampla, apoi, mare lucru...

Iar actiunea dublata de DISCIPLINA este cu adevarat castigatoare.

Click pe link pentru a afla mai mult:

http://gabrielagambra.ro/cum-sa-iti-hranesti-intentiile-pentru-noul-an/
Add a comment...

Post has attachment
John Lennon spunea: "Life is what happens while busy making other plans".
Suntem deja in decembrie si in acest an iti propun sa inlocuiesti agitatia sarbatorilor cu grija sporita fata de tine.
Iata 9 propuneri pentru un decembrie pentru tine.

http://gabrielagambra.ro/9-lucruri-pe-care-sa-le-faci-pana-la-sfarsitul-anului/
Add a comment...

Post has attachment
[Articol nou]
Daca ai fost vreodata cu vaporul pe o mare agitata, sau daca ai facut yachting, stii senzatia pe care o ai pe furtuna sau la cutremur, pe o barca.
„Pamantul” ti se misca sub picioare, incerci sa te tii de ceva dar nu nimeresti deoarece si obiectele din jur se misca. In plus, ai o senzatie de ameteala si de confuzie.

OK, daca nu ai fost nici cu vaporul pe mare agitata si nici nu faci yachting, poti reproduce aproximativ senzatia invitandu-ti persoana iubita la o plimbare pe lacul Herastrau (sau Snagov), si sa incerci sa ciocniti niste sampanie in cupe, stand in picioare, in barca. Un moment grozav pentru albumul relatiei, mai ales daca totul se termina cu bine, cu hainele uscate si cu sampania bauta, nu-i asa :)

Senzatia este aceea a cautarii de puncte fixe, de elemente de sprijin atunci cand tu esti in miscare si in acelasi timp suprafata pe care te sprijini se misca.

Lumea in care traim este marcata de convulsii, cutremure si schimbari adesea neasteptate. Suntem onorati sa traim vremuri tulburi.

Iar intentiile noastre de schimbare personala vin pe acest teren confuzant, miscator.

Ce e de facut?

Te invit sa citesti aici articolul Managementul schimbarii intr-o lume in schimbare.

Si daca ai o metoda proprie care functioneaza pe timp de furtuna, da-mi de veste, comentand la finalul articolului. Sunt curioasa cum te descurci.

http://gabrielagambra.ro/managementul-schimbarii-intr-o-lume-in-schimbare/
Add a comment...

Post has attachment
Mai mult (sau mai putin) decat Rezolutii de An Nou. In liniste si inspiratie.
http://gabrielagambra.ro/noiembrie-rezolutii-de-an-nou/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
[Articol nou]
Se vorbeste mult despre evolutie, despre dezvoltare personala, despre constientizare. Ce rol au toate acestea pentru un antreprenor? Cat de relevant este ca acesta sa isi puna intrebari referitoare la propria evolutie? Si chiar are nevoie de evolutie? Nu e suficient profitul pentru a-si masura succesul?

http://gabrielagambra.ro/stadiile-independentei-antreprenorului/
Add a comment...

Post has attachment
[Ziua 21]
Constientizarea de sine si practica antreprenorului inspirat
Astazi ne luam la revedere de la seria de 21 de articole in 21 de zile. Iti multumesc ca ai urmarit seria si ca, prin feed-back-ul tau, mi-ai dat incredere sa continui.
Intentia mea, cel putin in ceea ce priveste procesul parcurs si nu continutul, a fost sa te obisnuiesc ca in fiecare dimineata sa incepi ziua cu un subiect de reflectie despre practica ta antreprenoriala.
Pentru ca nimeni nu poate face pentru tine mai mult decat faci tu singur(a). Evolutia ta ca om si rezultatele tale ca antreprenor depind in cea mai mare masura de modul in care inveti, constientizezi, integrezi si apoi aplici in viata de toate zilele. Zi de zi.
Mi-ar placea sa iti pot da o reteta-minune, un secret fabulos, o cheie a tuturor succeselor. Insa stiu ca acestea nu exista. Stiu ca ceea ce faci zi de zi, suma tuturor lucrurilor mai mult sau mai putin marunte, vor face diferenta, iti vor influenta directia si te vor conduce, sau nu, catre obiectivele dorite, catre implinirea visurilor tale.
Asa cum te-am indemnat la finalul fiecarui articol sa ai grija de tine, si acest articol are ca intentie sa te inspire sa te pui pe tine pe primul plan al atentiei tale.
Pentru ca, asa cum spuneam acum cateva zile, esti principala valoare si resursa a ta si a afacerii tale. Te vei avea drept tovaras de drum toata viata.
De aceea, subiectul de astazi sunt practicile si ritualurile ce vin sa te sprijine in efortul tau de autoconstientizare. Pentru ca esti preocupat de evolutia ta personala. Esti antreprenorul care vede ce este dincolo de profit. Pentru ca ai descoperit ca, pe langa faptul ca este o sursa de venit, antreprenoriatul este o cale de evolutie, de constientizare, de influentare in sens pozitiv a lumii in care traim.
Citeste articolul aici>>>

http://gabrielagambra.ro/constientizarea-de-sine-si-practica-antreprenorului-inspirat/
Add a comment...

Post has attachment
[Ziua 20]
Despre ordine, simplitate si antreprenoriat
Cercetatorii in neurostiinte de la Princeton University Neuroscience Institute au publicat rezultatele unui studiu ce concluzioneaza ca supraincarcarea stimulilor vizuali cu diverse obiecte duce la scaderea capacitatii de procesare a cortexului. De asemenea, au gasit corelatii intre ordinea sau dezordinea vizuala a stimulilor si capacitatea de concentrare si procesare.
De asemenea, minimalismul, ordinea si simplitatea sunt abilitati care ajuta substantial cresterea nivelului de rezilienta, despre care am vorbit in ziua a 16-a.
Ai auzit vorba "mai putin inseamna mai mult"? Stiai ca, dincolo de o filozofie care ne provoaca prin puterea paradoxului, are o fundamentare stiintifica, bazata pe studiile cercetatorilor in neurostiinte?
Aglomerarea ne bombardeaza mintea cu stimuli in exces.
Din ce in ce mai mult, suntem asaltati de balast in programul zilnic, pe birou, la birou, acasa, in computer, in telefon, in frigider, in dulap, in echipa. Si in minte. Uneori, si in corp.
Ca antreprenor, complexitatea stilului de viata pe care il aduce implicit antreprenoriatul capata dimensiuni critice daca este insotita de aglomerare si dezordine in mediul inconjurator, in programul zilnic, in ganduri, in valori.
CITESTE ARTICOLUL AICI >>>
http://gabrielagambra.ro/despre-ordine-si-simplitate-in-antreprenoriat/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded