Profile cover photo
Profile photo
Mysara Ab Rahman
1,434 followers
1,434 followers
About
Mysara Ab Rahman's posts

Post has attachment
Sambutan aidilfitri Ambank
Salam. Alhamdulillah untuk kali ni aku sambut raya dekat Ambank pulak. Dulu CIMB tak da macam ni. Kalau BSN pulak terlebih meriah dengan sambutan department and negeri. Sampai dua kali kan. Ambank kali ni dekat branch je. Majlis 27/6 hari tu ambik kira jang...

Post has attachment
Aidilfitri 2016
Salam. Masa mula-mula puasa dulu, rasa macam lambatnya lagi nak raya. Sekarang ni tengok, macam tak da apa. Kejap je rasa habis dah. Tapi relax, raya kan sebulan. Rutin raya aku macam biasa. Kampung kat situ je la. Raya pertama kedua aku banyak dekat rumah ...

Post has attachment
Shopping raya last minute
Salam. Tahun ni memang persiapan raya aku last minute. Tak terfikir langsung nak beli dari awal puasa. Sebelum ni setiap tahun awal-awal dah siap beli. Ni Sabtu baru ni, 2hb baru pegi beli. Kali ni shopping sekali untuk family. Aku dengan 3 orang adik ke Da...

Post has attachment
Blog hampir hilang selepas 'makeover'?
Salam. Lepas dah lama tak tengok blog and scroll baru perasan yang blog aku ni dah alam tak tukar wajah. Biasa dulu waltu aktif memang selalu tukar. Then lepas tu setahun sekali tukar. But now yang lama tu dah 2 tahun lebih pakai. Boleh tengok sendiri berap...

Post has attachment
Pengalaman tukar duit raya untuk customer
Salam. Aku tak tau tajuk apa yang sesuai nak letak. Ni pengalaman yang baru sangat aku alami. Kadang-kadang susah bila terlalu lembut hati. Aku sure ada antara korang yang dah baca screenshoot aku kongsikan ni. Ni dari group CIMB aku dulu diorang kongsikan....

Post has attachment
Alkisah Cerita & Cinta by Irine Nadia
Salam. Siapa tak kenal dengan blogger terkenal Irine Nadia. Aku follow Irine dari zaman dia habis sekolah lagi. Sekarang dah ada anak 2 and tengah mengandung yang ke-3. Cepatnya masa berlalu. Siapa dah dapatkan buku tulisan Irine ni? Aku memang follow dekat...

Post has attachment
Facebook & instagram deactive?
Salam. Tajuk tu untuk announce bagitau kalau ada yang mencari dekat facebook. Kat sini secara formalnya bagitau aku dah deactivate account since 2 Jun means hari ni. So macam aku letak kat belah tepi tu, kalau ada apa-apa, just email. Actually facebook yang...

Post has attachment
13 May 2016
Salam. Dah berapa hari bulan baru nak update. Normally 13 May memang aku akan update blog. 13 May memang tarikh favourite aku dalam setahun. Why? Coz its my birthday. Dah 26 dah. Kadang-kadang tak sedar umur makin tua. Asyik rasa muda je. Haih. 13 May kali ...

Post has attachment
Hello Ambank!
Salam. Akhirnya aku masuk company baru lagi. Ni bank ke-3 aku masuk sepanjang karier aku yang masuk tahun ke-3 jugak. Dengan CIMB 1 tahun 8 bulan, BSN 10 bulan and now Ambank. Harap lama la kita berjodohan ye. Actually aku dah start carik keje lain dengan a...

Post has attachment
Last day at BSN
Salam. Lepas hampir 10 bulan, akhirnya 6 April merupakan hari terakhir aku kat Bank Simpanan Nasional (BSN). Aku start dengan BSN 15 Jun 2015 which is waktu tu aku tak da gap langsung dengan kerja before, CIMB Bank. Aku berhenti CIMB Jumaat then start BSN, ...
Wait while more posts are being loaded