Profile

Cover photo
Илчо Ценев
Worked at ООУ Блаже Конески-Велес
Lives in veles
20 followers|893,382 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
Сибирско зимо во Македонија
Конечно метеоролозите несакајки погодија каква зима не очекува. Благодарение на студениот бран од Сибир, прогнозата се оствари. Наназад најмалку 5 години прогнозата ,за тоа какво зимо не очекува беше тешко промашување. Барем и сега да погрешеа. Студено врем...
 ·  Translate
Конечно метеоролозите несакајки погодија каква зима не очекува. Благодарение на студениот бран од Сибир, прогнозата се оствари. Наназад најмалку 5 години прогнозата ,за тоа какво зимо не очекува беше тешко промашување. Барем ...
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
За некој Нова Година а за некој заокрожување на полугодишни резултати изразено прку бројчано оценување, разни извештаи, внесување податоци во е-дневник и проблемите со истиот и слично.Се надевам дека не се чуствувате слично ...
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
Од ден во ден се зголемува посетеноста
www.toveles.blogspot.com секој ден ја зголемува својата „публика“.Задоволството е огромно зошто веб страната-блогот ја постигнува првичната  цел за која и создадена тоа е :  Промовирање на наставата по ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ, споделување на позитивни искуства...
 ·  Translate
www.toveles.blogspot.com секој ден ја зголемува својата „публика“.Задоволството е огромно зошто веб страната-блогот ја постигнува првичната цел за која и создадена тоа е : Промовирање на наставата по ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ, сп...
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
**

 ·  Translate
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
Google од денес е полнолетен
Најпопуларниот
интернет пребарувач во светот, Google, денеска го прославува својот 18
роденден. По
тој повод, денешниот Google Doodle-„гугл дудл“ е посветен токму на тоа. Помеѓу корисниците е најпозната по својот пребарувач, но покрај него нуди и
многу друг...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
Иднината на интернет
Li-Fi станува секојдневие.Набргу во голема мера ке ги потисне од употреба класичните Wi-Wi рутери.Dобиваме многу,многу побрз интернет од денешниот со Wi-Wi konekcijata. Првата демонстрација на лај-фај
комуникација датира од 1880 година кога Александар Граха...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
Yahoo замина во историјата
Американска јавна
корпорација која нуди/нудеше интернет услуги низ
целиот свет а се наоѓа во Санивејл,  Калифорнија. Компанијата е позната по својот веб портал, пребарувач,Јаху
директориум и секако како сервис за електронска пошта , по својот месинџер... Ко...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
Среќна Нова 2017
За некој Нова Година а за некој заокрожување на полугодишни резултати изразено прку бројчано оценување, разни извештаи, внесување  податоци во е-дневник и проблемите со истиот и слично.Се надевам дека не се чуствувате слично како во приложеното подолу.    С...
 ·  Translate
За некој Нова Година а за некој заокрожување на полугодишни резултати изразено прку бројчано оценување, разни извештаи, внесување податоци во е-дневник и проблемите со истиот и слично.Се надевам дека не се чуствувате слично ...
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
 
Некои податоци просто се невероватни
Некои податоци се просто невероватни,зачудувачки. На прв поглед изгледа дека нема некоја директна врска со техниката и технологијата , но има.имаа па затоа  решив да го објавам овој бројач.
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
Светски ден на учителот
Овој ден е со цел да се привлече внимание на
состојбата на наставниците во општеството, нивната улога во формирањето и
развојот на младите. Оваа година, 5
октомври, се слави 2 2 -годишнината
од Светскиот ден на учителот. Овој ден го прославува усвојувањето ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
Google од денес е полнолетен
Најпопуларниот
интернет пребарувач во светот, Google, денеска го прославува својот 18
роденден. По
тој повод, денешниот Google Doodle-„гугл дудл“ е посветен токму на тоа. Помеѓу корисниците е најпозната по својот пребарувач, но покрај него нуди и
многу друг...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Илчо Ценев

Shared publicly  - 
 
22 Септември
22 Септември   Меѓународен ден без автомобили
 ·  Translate
1
Add a comment...
Work
Employment
  • ООУ Блаже Конески-Велес
    Наставник по Техничко образование
Basic Information
Gender
Male
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
veles