Profile cover photo
Profile photo
Kecik Anis (SiKecik)
7,030 followers
7,030 followers
About
Posts

assalamualaikum sahabat..
lamanya tak bukak ni haaa...
apa kabar semua?
aku??? aku kejap sihat kejap sakit,,. doakan aku..
Add a comment...

Post has attachment
Ana uhibbuka fillah ilal Jannah ya Zauji
Kali ni nak share kisah suami isteri yang begitu bahagia.. hanya untuk perkongsian yang di ambil dalam blog juga.. copy dan share .. Ana uhibbuka fillah ilal Jannah ya Zauji "Ada sepasang suami isteri, dimana sang isteri adalah wanita yang sangat amat canti...
Add a comment...

Post has attachment
ヅ Cerita Hidup Aku ヅ
ヅ   hai dah lama gila aku tak masuk blog aku ney, dah bersawang habis ney..  last bulan 10 tahun lepas,. haha kat sini aku nak cerita macam2 tentang kehidupan aku. aku rindu nak berblog.. ye lah dulu rajin ja dok menulis,. ehem3,.. sebenaqnya aku dah sah ja...
Add a comment...

Post has attachment
ヅ WELCOME 2015 ヅ
ヅ Alhamdulillah.. today is 1st page of 365 pages in 2015. i hope this year will be nice to me.. InsyaAllah.. okkkkk... i choose diary the pink color in my year, coz i love PINK so much .. hokhokhok.. on this day i'm already 25 yearOld in this year.. wahhh.....
Add a comment...

Post has attachment
test for the capture :)
+Khairul Naswin 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
still wake up and thank you accept into your life,,
counting day for bride :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"tanpa diduga dan dia datang tepat pada waktunya" alhamdulillah and thanks to Allah..
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum dunia.. salam jumaat..
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kotak Hati
Lama tak masuk gua ney.. agak lama tak blogging and blog walking...  apa kabar silent readers kat cney eh.. rasa nak coret sket kisah aku selama aku tak berblog ney..  aku sekarang merantau, kononnya nak berdikari.. alhamdulillah ok cuma macam-macam dugaan ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded