Profile cover photo
Profile photo
Lasse Jaldorf Andersen
112 followers -
Studere de mange muligheder inden for online markedsføring. Stor løbeentusiast
Studere de mange muligheder inden for online markedsføring. Stor løbeentusiast

112 followers
About
Posts

Post has attachment
De revolutionerende PRIZM linser giver en fantastisk oplevelse af din omgivelser og fremhæver de usynlige kontraster du ikke kan se med "traditionelle" linser.. Få alle detaljerne om linserne her > http://snowgear.dk/prizm-linser/ #skiferie #ski
Add a comment...

Post has attachment
Er du i tvivl om hvordan du vælger den rette goggle til årets #skiferie?
Få et alle de gode råd med på vejen inden du anskaffer dig dit par.!

http://snowgear.dk/goggles-guiden/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mangler du skibriller hvor kan have dine briller kan være under? Så har jeg sammensat flere gode råd til dig.! bit.ly/2jFdeBv
[BONUS] > Se også videogennemgange af flere goggles.!
Add a comment...

Hi you all!

I have a challenge with google shopping feed, which I hope you can help me with.

I have one product that can be used for multiple purposes (birthday and childbirth). The product has the same Gtin number but otherwise different information.

The product is divided into two different feeds.

My challenge is that Google is sending an error. Think it is because the same product (same Gtin) is available twice.

How have others solved this?

Post has attachment
Godt nok siges det, at julen varer lige til påske, men når rabatkoden kun gælder til d.25/12-16, er der hvis noget der ikke går op :-)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Har du også oplevet dårligt udsyn på skiferien, med dugget og dårlige linser? Vælg Airbrake eller XL modellen og undgå det i år!
Add a comment...

Post has attachment
Hvis du er på jagt efter skibriller/goggles og har brug for at, anvende briller samtidig, giver jeg dig gerne mine råd med på vejen..

Må du have en fantastisk tur!
Add a comment...

Post has shared content
Nu har du chancen!
NETVÆRKSGRUPPE I ÅRHUS SØGER 1-2 NYE MEDLEMMER

Vi er en netværksgruppe på lige nu 6 mand, som vi søger at udvide med 1-2 nye passionerede mennesker med interesse i online markedsføring og iværksætteri.

Vi har eksisteret siden februar 2014 og har udgangspunkt i Online Markedsføring, men vores interesseområder har i tidens løb bredt sig lidt mere bredt ud over iværksætteri.

Vi mødes en gang om måneden, pt. den første torsdag i hver måned mellem 17.15-21.15 (Vi giver DSB skylden for de skæve mødetidspunkter).

Vi forsøger at holde møderne strukturerede – lige nu er setup som følger:

1) 17.15 – 18.15: Vi spiser aftensmad og snakker om hvad der er sket siden sidst (Bordet rundt ca. 5 minutter pr. mand). Vi betaler et kontingent på pt. 75 kr. pr. måned til dækning af mad etc.
2) 18.15 – 19.30: Den varme stol. 3 fra gruppen får hver 20 minutter, hvor man kan præsentere et problem, en udfordring, man står med og få feedback fra gruppen.
3) 19.35 – 20.00: Oplæg. En fra gruppen har forberedt et oplæg om et givent emne, som man har ca. 20 minutter til at præsentere. Emnet kan i princippet være om hvad som helst af interesse for gruppen.
4) 20.00 – slut: Fri leg. Vi arbejder på projekter, hjælper hinanden med projekter og/eller tager en øl og en god diskussion.

DET FORVENTER VI AF DIG:
Vi forventer at du har en passion for det du laver og er frisk på at dele ud af både din viden og dine udfordringer.

Dit faglige niveau indenfor affiliate eller online markedsføring er ikke vigtigt. Ingen af os andre lever af affiliate, men nogle af os forsøger og nogle har Online Markedsføring som erhverv, f.eks. SoMe eller AdWords, mens andre igen benytter OM som en del af deres geshäft.

Det er vigtigt, at du har ambitioner om at arbejde seriøst og løbende tager action på dit/dine projekter.

Det aller vigtigste er, at du ikke er begrænset i din lyst til at dele ud af dine problemstillinger og udfordinger, samt er klar på at bidrage aktivt når vi hjælper hinanden. Alt hvad der bliver vendt i gruppen er naturligvis 100% fortroligt.

Vi forventer du prioriterer gruppen højt og som udgangspunkt er der mødepligt til vores møder. Vi hænger os ikke i, hvor i Danmark du kommer fra, så længe du er villig til at prioritere at komme til alle vores månedlige møder i Århus. Vi er bl.a. 2 der tager turen fra Odense hver gang og en enkelt fra Taulov.

ER DU INTERESSERET?
Så send os en ansøgning. Send en mail (martin [at] spicyweb [dot] dk) eller en PB her på Facebook, med følgende:
– En kort beskrivelse af dig selv.
– Hvilke affiliate (og/eller andre relevante) projekter du roder med.
– Hvorfor vil du være med og hvad forventer du at få ud af det?
– Hvad kan du bidrage med til gruppen?

ANSØGNINGSFRIST
Vi har ikke en frist, men tager folk ind efter først til mølle princippet, hvis vi finder et godt match. Så skynd dig at få skrevet til os :)

Du skal forvente at de første to møder er “prøvedage”, hvor du på møde nr. 2 får chancen for at få feedback på dit projekt “Den varme stol”.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Lasse, Sonny, Mark, Mikkel, Thomas og Martin
Add a comment...

Jeg kunne godt lige bruge en hjælpende hånd.

Er ved at sætte mig lidt dybere ind i sporing af de transaktionsspecifikke konverteringsværdier. Jeg forstår godt hvorfor det er en fordel, men det er mere den tekniske del der driller.

Kan se at nogle kun ændre den numeriske værdi i koden, men synes at der i Googles egen vejledning ændres lidt mere..

Er derfor kommet til kort med hvad det er der skal ændres, til hvad og hvor jeg finder det der skal indsættes, så jeg har den rette sporingskode?

Skal dog siges, at jeg ikke er den store koder, men jeg vil alligevel gerne have forståelsen for, hvordan det skal sættes op..

Jeg takker på forhånd..

Hej 
Er der nogle, der kan oplyse mig om, hvornår remarketinglister er berettiget til søgenetværket (RLSA). Synes ofte når jeg opretter en liste, at der under Google tjenester står "ikke tilgængelig - kun displaynetværk".

Synes ikke rigtig, at jeg kan finde det beskrevet nogle steder, hvornår listerne er berettiget til det ene og ikke det andet. 
Wait while more posts are being loaded