Profile cover photo
Profile photo
Webbureauet Valeo Plus
7 followers -
Flotte og funktionelle hjemmesider
Flotte og funktionelle hjemmesider

7 followers
About
Webbureauet Valeo Plus's posts

Post has shared content
GOOGLE PANDA 4.0 ER LANDET!

Den seneste opdatering til Googles søgemaskine algoritme er ankommet og den har skabt frygt i hjerterne på ejerne af hjemmesider med indhold af lav kvalitet. Denne opdatering er beregnet til at hjælpe de websteder, der lægger stor vægt på kvalitet i deres indhold, mens den trykker hjemmesider med dårligt indhold ned i søgeresultaterne. 

Dette er ikke noget nyt, da Google altid har målrettet spam-sites og andre websteder med indhold af lav kvalitet, for at give brugerne af Google Search de bedste søgeresultater som muligt! 

Her hos Valeo Plus er vi ikke synderligt bekymrede for denne opdatering, da vi altid har lagt vægt på at hjælpe vores kunder med at producere det bedst mulige indhold til gavn for de besøgende.

Hvis du også sørger for, at det indhold du laver til din hjemmeside er spændende, interessant og brugbart for de besøgende, så skal Google nok belønne dig med en høj ranking i søgeresultaterne.

Hvad er dine tanker? Er dit indhold relevant nok eller interessant nok for dine potentielle kunder?

#seo #google #panda   #googleupdate #searchengineoptimisation #onlinemarketing   #googlepanda   #algorithm   #googlealgorithm   #googlealgorithmupdate  
GOOGLE PANDA 4.0 HAS ARRIVED!

The latest update to Google's Search Engine algorithm has arrived and is striking fear into the hearts of low-quality content website owners. This update is designed to help boost great-quality content sites while pushing down thin or low-quality content sites in the search results.

This is nothing new, as Google has always targeted spamming sites and low-quality content sites in order to provide searchers with the best search results possible!

Personally I never worry too much about these algorithm changes as SEO to me, has always been about creating the BEST sites, with the BEST content, to provide the BEST value to online users.

If you follow this ideal and create the BEST resource on the web for your particular niche, Google will take care of the rest and deliver a worthy search engine ranking.

What are your thoughts? Have you noticed a drop or rise in your search engine rankings?

#seo #google #panda   #googleupdate #searchengineoptimisation #onlinemarketing   #googlepanda   #algorithm   #googlealgorithm   #googlealgorithmupdate  
Animated Photo

Post has attachment
ALTID spændende at møde nye mennesker, der arbejder med design & fashion! Vi skal levere en moderne Umbraco løsning til Riots Agency i København - det blir cool! Stay tuned...

#umbraco   #riotsagency   #fashion   #design  
Photo

Er du i tvivl om din hjemmeside performer ordentligt? Så tjek det selv på Gtmetrix.com - og tag fat i Valeo Plus hvis du får dårligere karakter end B/B - http://gtmetrix.com/

Post has attachment
Altid rart at besøge Havnsø Badehotel ... de skulle have hjælp til opsætning af mail på pc og smartphones. Og så går man da lige en tur på havnen efter at have siddet foran computeren. Ahhhh, dejligt med frisk luft i hovedet.
Photo

Post has attachment
Peter Brødsgaard fra Thorsbjerggaard kan godt se fordelen i, at vi har integreret Schema.org på hans nye hjemmeside

Besøg Thorsbjerggaard.dk: http://goo.gl/xMDbgp

Det lå også lige til højrebenet - Thorsbjerggaard producerer grøntsager og viser derfor opskrifter på hjemmesiden. At få billede og stjerner med direkte i søgeresultaterne betyder, at mange flere finder Thorsbjerggaard interessant.

Udover Schema.org har vi selvfølgelig også integreret Open Graph, som bl.a. benyttes af Facebook. Det er lavet sådan, at Peter selv kan administrere det hele via Umbraco.

Peter har nu fået blod på tanden for at udvide og optimere hjemmesiden - han er glad for at kunne følge med via Google Analytics og Google Webmaster Tools.

#Umbraco   #googleanalytics   #googlewebmastertools   #schemaorg   #opengraph  

Post has attachment
Ny #Umbraco hjemmeside til Thorsbjerggaard

Thorsbjerggaard er grøntsagsproducent og ligger tæt på Skælskør. De havde en 5 år gammel hjemmeside der var bygget op i flash - så fordelene ved en nyere og moderne hjemmeside var indlysende for gårdejer, Peter Brødsgaard.

Hjemmesiden overholder schema.org standarderne, er søgemaskineoptimeret, er optimeret ift. hastighed og så er den rigtig nem at redigere i. Der er selvfølgelig implementeret Google Analytics, Google Authorship, Google Comments, Google Webmaster Tools og vi er ved at hjælpe Thorsbjerggaard med at få lavet en side på Google+.

Vi glæder os til at hjælpe Peter Brødsgaard og Thorsbjerggaard med at få succes med denne nye online tilstedeværelse.

Besøg Thorsbjerggaard.dk her: http://goo.gl/xMDbgp
Photo

Post has attachment

Post has attachment
SAP-huset Invokers vælger #Umbraco  løsning fra Valeo. Kunden er super glad!

Post has attachment
Bruger selv Chrome, som standardbrowser... Den er stabil og ikke mindst hurtig - bemærkelsesværdig hurtigere end konkurrenterne.

5 solide SEO tips der kan øge trafikken på din hjemmeside

Uden at tænke over søgeoptimering (SEO) vil din hjemmeside blot flyde rundt ude på internettet uden der sker det helt store. Disse 5 SEO tips vil få din hjemmeside ud over stepperne i forhold til at forbedre placeringen på Google og øge besøgstallet.

1. Analyser dine nøgleord
----------------------------------------------------
SEO starter altid med at du undersøger og sorterer dine nøgleord grundigt. Det kræver tålmodighed og beregninger. Vigtigst af alt er, at finde og benytte de rigtige værktøjer til at få opgaven løst. Google Keyword Tool, Google Insight og Google Suggestions er et godt sted at starte. Sådan gør du:

a) Skriv dine søgeord ind i et excel ark
b) Sorter dem efter antallet af daglige søgninger

Så er du i gang!

2. Skriv originalt og optimeret indhold
----------------------------------------------------
At skrive indhold til sin hjemmeside baseret på sine nøgleord er et af de vigtigste elementer. Både søgemaskinernes robotter og dine besøgende elsker at læse originalt og effektivt indhold fyldt med relevant information. Der er dog nogle tekniker du skal være opmærksom på. At lave godt optimeret indhold handler om balance - normalt bør 2% til 5% af dine ord være nøgleord.

a) Brug 2-3 nøgleord pr afsnit
b) Start med det vigtigste og afslut igen med samme nøgleord

3. Optimering af din hjemmeside
----------------------------------------------------
Søgemaskinerne læser kun din hjemmesides kode (HTML), så du skal sikre dig at det er sat ordentligt op. Skriv dine nøgleord i titlen (title), beskrivelse (description) og området til nøgleord (keywords). Glem ikke overskrifter (H1) og underoverskrifter (H2-H6) med nøgleord. Der skal, så vidt muligt, være beskrivelser (ALT) på alle billeder.

4. Artikler og pressemeddelelser
----------------------------------------------------
Skriv artikler og pressemeddelelser om din hjemmeside, dine produkter og din service. Send dine artikler og pressemeddelelser til specielle hjemmesider på internettet. Glem ikke, at din tekst skal optimeres på samme måde som teksten på din hjemmeside - og så masser af links.

Denne måde at lave søgeoptimering på er nem og meget effektiv. Din hjemmeside vil blive besøgt oftere. Dette betyder, at din hjemmeside vil komme til at rangere højere på Google. Hvis du laver mange links ind til dine undersider, så vil Google huske dem bedre - og det forøger hjemmesidens tilstedeværelse endnu mere.

5. Lav bogmærker på internettet
----------------------------------------------------
Det er meget vigtigt, at du er aktiv i forhold til at lave bogmærker på internettet. Tilmeld dig alle de store sociale bogmærke hjemmesider såsom digg, delicious etc. Bogmærk dine egne artikler og pressemeddelelser, få venner og del dine bogmærker med dem.

Sådanne hjemmesider er godt optimeret og bliver besøgt af Google hver eneste dag. Hvis du lægger bogmærker ind, så kan du forvente at Google har indekseret dit indhold indenfor 24 timer.

-----------------------

Hvis du får lavet dig en arbejdsproces ifm. opdatering af din hjemmeside, som inkluderer ovenstående 5 tips, så vil du indenfor ganske kort tid begynde at kunne se resultaterne.
Wait while more posts are being loaded