Profile

Cover photo
Azrul Azmi
Attends University of Malaya
Lives in Malaysia
324 followers|2,019,189 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
PENGALAMAN BELAJAR DI MAKTAB RENDAH SAINS MARA (MRSM)
Assalamualikum semua.  Kali ini saya nak kongsi sikit pengalaman saya masa belajar kat MRSM dulu. Actually, saya dapat mesej dari seseorang yang menggelarkan dirinya as Pak Cik Tajuddin. Dalam mesej tu, pak cik Tajuddin ini mintak serba sedikit advise pasal...
 ·  Translate
Assalamualikum semua.  Kali ini saya nak kongsi sikit pengalaman saya masa belajar kat MRSM dulu. Actually, saya dapat mesej dari seseorang yang menggelarkan dirinya as Pak Cik Tajuddin. Dalam mesej tu, pak cik Tajuddin in...
1
Add a comment...

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
SET CADANGAN IBU HAMIL/ MENGANDUNG DARI SHAKLEE
Bismillahirahmanirahim. Apa khabar semuanya? Kali ini saya ingin introduce set cadangan ibu hamil yang ditawarkan oleh Shaklee. Set ini baik untuk kesihatan ibu-ibu mengandung. Set ini terdiri daripada Vita-Lea, B-Complex, Vita- C, Ostematrix, Omega Guard d...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim. Apa khabar semuanya? Kali ini saya ingin introduce set cadangan ibu hamil yang ditawarkan oleh Shaklee. Set ini baik untuk kesihatan ibu-ibu mengandung. Set ini terdiri daripada Vita-Lea, B-Complex, Vi...
1
Add a comment...

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
BAHAYA DENGGI
Bismillahirahmanirahim... Kali ini saya ingin berkongsi sedikit sebanyak mengenai bahaya denggi... Tadi masa nak ambil makanan dalam peti ais ada perasan satu kertas rekod pemantauan denggi terlekat kat peti ais tu... Rupa-rupanya ayah punya rekod pemantaua...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim... Kali ini saya ingin berkongsi sedikit sebanyak mengenai bahaya denggi... Tadi masa nak ambil makanan dalam peti ais ada perasan satu kertas rekod pemantauan denggi terlekat kat peti ais tu... Rupa-r...
1
Add a comment...

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
CADANGAN SET KECANTIKAN KULIT
Bismillahirahmanirahim. Kali ni saya nak berkongsikan dengan anda cadangan set kecantikan kulit yang boleh dapatkan dari produk Shaklee. Cadangan set kecantikan kulit ini terdiri daripada Vita-E Complex, B-Complex, Vita-C dan juga ESP Soy Protein. Set yang ...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim. Kali ni saya nak berkongsikan dengan anda cadangan set kecantikan kulit yang boleh dapatkan dari produk Shaklee. Cadangan set kecantikan kulit ini terdiri daripada Vita-E Complex, B-Complex, Vita-C ...
1
Add a comment...

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
PENGALAMAN AMBIL VITAMIN C (SUSTAINED RELEASE VITA-C)
Bismillahirahmanirahim. Apa khabar semua? Sihat kan? Baiklah, kali ini saya nak berkongsi
sedikit sebanyak mengenai Vitamin C. Selalu kita dengar dalam dunia hiburan
artis-artis yang cantik digosipkan dan dikaitkan dengan mengambil suntikan
'botox' ataupun ...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim. Apa khabar semua? Sihat kan? Baiklah, kali ini saya nak berkongsi sedikit sebanyak mengenai Vitamin C. Selalu kita dengar dalam dunia hiburan artis-artis yang cantik digosipkan dan dikaitkan deng...
1
Add a comment...

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
FUNGSI SERTA KEBAIKAN PENGAMBILAN VITAMIN E UNTUK KEHIDUPAN SEHARIAN.
Bismillahirahmanirahim. Apa khabar semua? Diharapkan semuanya berada dalam keadaan baik-baik sahaja hendaknya. Oklah, untuk entry kali ini saya ingin berkongsikan sedikit dengan semua pembaca blog saya mengenai "Fungsi atau Kebaikan" pengambilan Vitamin E u...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim. Apa khabar semua? Diharapkan semuanya berada dalam keadaan baik-baik sahaja hendaknya. Oklah, untuk entry kali ini saya ingin berkongsikan sedikit dengan semua pembaca blog saya mengenai "Fungsi ata...
1
Add a comment...
In his circles
86 people
Have him in circles
324 people
Emie Johari's profile photo
Fizah Mohd's profile photo
Lakmal Kumara's profile photo
APAM BALIK UTARA's profile photo
Ijat Ice's profile photo
phat dot my's profile photo
kucha lana's profile photo
Nurul Safinas mohd hanafiah's profile photo
Satria Rocky's profile photo

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
BERCUTI KE PULAU PERHENTIAN KECIL
Bismillahirahmanirahim... Woot2... Apa khabar semuanya.. Harap-harap sihat la yea... Lama dah tak update blog.. So for now, saya nak share sikit pengalaman bercuti ke Pulau Perhentian, Besut, Terengganu. Sebenarnya, trip ni dah lama dah... Masa bulan Ogos l...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim... Woot2... Apa khabar semuanya.. Harap-harap sihat la yea... Lama dah tak update blog.. So for now, saya nak share sikit pengalaman bercuti ke Pulau Perhentian, Besut, Terengganu. Sebenarnya, tri...
1
Add a comment...

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
CADANGAN SET KANAK-KANAK
Bismillahirahmanirahim. Okay, baiklah. Kali ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai cadangan set untuk kanak-kanak yang sedang membesar. Cadangan set kanak-kanak yang ditawarkan oleh Shaklee ini terdiri daripada tiga produk iaitu Chewable Vita-C...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim. Okay, baiklah. Kali ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai cadangan set untuk kanak-kanak yang sedang membesar. Cadangan set kanak-kanak yang ditawarkan oleh Shaklee ini terdiri daripada ...
1
Add a comment...

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
CADANGAN SET KESUBURAN DARI SHAKLEE
Bismillahirahmanirahim. Kali ni saya ingin berkongsi sedikit sebanyak mengenai set yang dicadangkan bagi meningkatkan kesuburan baik lelaki mahupun wanita. Diingatkan ini adalah cadangan sahaja,anda masih boleh memilih sendiri produk yang mana yang bersesua...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim. Kali ni saya ingin berkongsi sedikit sebanyak mengenai set yang dicadangkan bagi meningkatkan kesuburan baik lelaki mahupun wanita. Diingatkan ini adalah cadangan sahaja,anda masih boleh memilih sendir...
1
Add a comment...

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
TUTORIAL: CARA EXPAND WIDGET TEMPLATE TERBARU PENTING UNTUK BLOGGER TAHU
Bismilillahirahmanirahim... Apa khabar semuanya? Moga baik-baik sahaja okay... Kali ni saya nak share sikit pasal cara expand widget template... Kalau korang yang biasa tukar-tukar layout or template blog ni mesti dah familiar sangat dengan term tersebut ka...
 ·  Translate
Bismilillahirahmanirahim... Apa khabar semuanya? Moga baik-baik sahaja okay... Kali ni saya nak share sikit pasal cara expand widget template... Kalau korang yang biasa tukar-tukar layout or template blog ni mesti dah familia...
1
Add a comment...

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
REVIEW: SEOUL GARDEN KB MALL, KOTA BHARU, KELANTAN.
Bismillahirahmanirahim... Apa khabar semua? Sihat ke? Minta-mintak sihat la ye semuanya... Baiklah, untuk kali ni saya nak buat review sikit mengenai tempat makan. And as stated in the title, tempat makan itu adalah SEOUL GARDEN KB MALL, KOTA BHARU, KELANTA...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim... Apa khabar semua? Sihat ke? Minta-mintak sihat la ye semuanya... Baiklah, untuk kali ni saya nak buat review sikit mengenai tempat makan. And as stated in the title, tempat makan itu adalah SEO...
4
Add a comment...

Azrul Azmi

Shared publicly  - 
 
BLOG BARU SAYA
Bismillahirahmanirahim... Apa khabar semuanya... Diharapkan semuanya berada dalam keadaan baik-baik sahaja... InshaAllah... Amin... Baiklah, kali ni saya nak share sikit dengan anda-anda semua ni tentang blog baru saya... Huhu.. Yeay!!!!! Wah! Terujanya... ...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim... Apa khabar semuanya... Diharapkan semuanya berada dalam keadaan baik-baik sahaja... InshaAllah... Amin... Baiklah, kali ni saya nak share sikit dengan anda-anda semua ni tentang blog baru saya...
1
Add a comment...
People
In his circles
86 people
Have him in circles
324 people
Emie Johari's profile photo
Fizah Mohd's profile photo
Lakmal Kumara's profile photo
APAM BALIK UTARA's profile photo
Ijat Ice's profile photo
phat dot my's profile photo
kucha lana's profile photo
Nurul Safinas mohd hanafiah's profile photo
Satria Rocky's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
YouTube
Education
  • University of Malaya
    Accounting, present
Basic Information
Gender
Male