Profile cover photo
Profile photo
Raiffeisen Bank Albania
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
RBI fton të gjitha kompanitë start-up Austriake dhe nderkombetare, veçanërisht nga Evropa Qendrore dhe Lindore (EQL), që aktualisht janë aktive në treg me produktet dhe shërbimet e tyre të para dhe gjithashtu mbështeten nga fonde specifike të bëhen pjesë e këtij programi. Periudha e aplikimit është e hapur deri më 31 Korrik 2017 përmes faqes zyrtare të internetit www.elevator-lab.com.

Post has attachment
1 Qershori po afron përsëri dhe Raiffeisen Bank ka shpallur konkursin, Kush bën poza më të bukura :-)

Për të gjithë fëmijët që kanë dëshirë të marrin pjesë në konkurs, bëni një foto ndryshe me familjen, shokët dhe shoqet, apo këdo që dëshironi të jetë pjesë e fotos tuaj. Sa më me fantazi të jetë fotoja, aq më bukur!
Photo

Post has attachment
Tranferta në kohë reale me RaiffeisenON/ Real time transfers through RaiffeisenOn

Post has attachment
Kredi Personale deri në 2.000.000 Lekë / Personal Loan up to 2.000.000 lekë

Post has attachment

Post has attachment
Vepriem bankare në ç'do moment të ditës. 24/7 #RaiffeisenOn Platforma dixhitale e Raiffeisen Bank, #FrymëzuarNgaJu

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Raiffaisen ON frymëzuar nga JU/ Inspired by you

Post has attachment
Aktivizo Cronto/ Platforma dixhitale business.

Raiffeisen ON/ Frymëzuar nga Ju
Wait while more posts are being loaded