Profile cover photo
Profile photo
puteri airyn
764 followers
764 followers
About
Posts

Post has attachment
Sample Susu Sustagen Untuk Uwais Al Qarni
Assalammualaikum.. Hai you alls.. buat apa pagi-pagi ni..?? Hujung minggu ni buat apa lagi kalau tak uruskan keluarga kan.. Al maklum lah hari cuti .. Ni nak tunjuk sample susu sustagen yang Erin dapat.. Sekali bagi 3 paket.. berbaloi jugak join club ni.. B...
Add a comment...

Post has attachment
Sample Susu Sustagen Untuk Uwais Al Qarni
Assalammualaikum.. Hai you alls.. buat apa pagi-pagi ni..?? Hujung minggu ni buat apa lagi kalau tak uruskan keluarga kan.. Al maklum lah hari cuti .. Ni nak tunjuk sample susu sustagen yang Erin dapat.. Sekali bagi 3 paket.. berbaloi jugak join club ni.. B...
Add a comment...

Post has attachment
Perlindungan untuk anakku
Assalamualaikum..hai..pe kabar semua? Haa..ni kad perlindungan untuk anak Erin.. Seawal umur dia 2 bulan Erin dah langgan plan takaful ni.. Nak tahu tak..plan ni cover sekali dengan penjaga.. iaitu ibu dan bapa.. Plan yang Erin ambil untuk Uwais ni RM185 se...
Perlindungan untuk anakku
Perlindungan untuk anakku
puteriairyn.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Doll Skin Dual Powder ST
Assalammualaikum.. Hai.. Erin suka guna ST powder ni.. Memang cantik.. dah la ada glitter lagi.. Keluaran ST jenis Doll Skin ni memang kegemaran Erin dari dulu lagi.. Dari zaman tak kahwin lagi.. So tak boleh nak kata apa dah la.. Sebab dah minat..Tapi nak ...
Doll Skin Dual Powder ST
Doll Skin Dual Powder ST
puteriairyn.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Anak Ibu Sayang
  Assalammualaikum.. hai you alls.. Ni gambar terbaru anak Erin.. Saja snap gambaq dia tengan lena.. Nyenyak kan dia tidur.. Buah hati ibu ni..LOVE YOU ANAK...
Anak Ibu Sayang
Anak Ibu Sayang
puteriairyn.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cosmoderm BB Cream dan Good Virtues Co. Brightening Day Cream
Assalammualaikum.. Hai you alls..Buat apa tu? Dah breakfast ke belum?  Ish, Erin ni asyik tanya tentang breakfast je kan.. Ye lah breakfast tu penting untuk kesihatan.. Sama juga dengan wajah kita yang perlu nampak energy pada setiap hari.. No more kusam-ku...
Add a comment...

Post has attachment
Wow Menariknya Percutian di Ixora Hotel Penang !!
Assalammualaikum.. Hai you all..Dah sarapan ke belum? Hari ni Erin nak publish artikel berkaitan Ixora Hotel Penang.. Jom lapangkan masa untuk baca artikel ni..Mana tau you all berminat untuk
booking percutian nanti..  Picture credit by google Kalau pergi k...
Add a comment...

Post has attachment
The Cruises - Menghadapi Hidangan Lazat
Assalammualaikum..hai.. Semalam kan gaji baru masuk.. Mesti you all yang kerja gov happy  sebab gaji yang dinanti sekian lama baru masuk bank.. Lama ker?? Haha..yer lah raya sakan lah katakan.. Duit pun mengalir deras bak air terjun gitu.. So semalam Erin t...
Add a comment...

Post has attachment
Sayang Anak Ibu
Assalammulaikum.. Alahai.. lamanya Erin tak update blog ni kan..  berhabuk bersawang bagai.. Ada follower yg dah unfollow paaa.. Now Erin nak perkenalkan my lovely prince Muhammad Uwais Al Qarni Bin Mohd Akasyah.. Tak sangka tahun lepas Erin bergelar seoran...
Sayang Anak Ibu
Sayang Anak Ibu
puteriairyn.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Fenomena Pau Cendawan
Assalammualaikum.. Hai you alls.. lamanya Erin tak menulis di blog ni kan.. Saja je nak publish tentang pau cendawan.. Zaman dulu-dulu pau 'just' warna putih je, perasa pula..kaya dan kacang merah Pau cendawan ni perasa cendawan plus ayam.. sedap jugalah..F...
Fenomena Pau Cendawan
Fenomena Pau Cendawan
puteriairyn.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded