Profile cover photo
Profile photo
puteri airyn
751 followers
751 followers
About
Posts

Post has attachment
Cosmoderm BB Cream dan Good Virtues Co. Brightening Day Cream
Assalammualaikum.. Hai you alls..Buat apa tu? Dah breakfast ke belum?  Ish, Erin ni asyik tanya tentang breakfast je kan.. Ye lah breakfast tu penting untuk kesihatan.. Sama juga dengan wajah kita yang perlu nampak energy pada setiap hari.. No more kusam-ku...
Add a comment...

Post has attachment
Wow Menariknya Percutian di Ixora Hotel Penang !!
Assalammualaikum.. Hai you all..Dah sarapan ke belum? Hari ni Erin nak publish artikel berkaitan Ixora Hotel Penang.. Jom lapangkan masa untuk baca artikel ni..Mana tau you all berminat untuk
booking percutian nanti..  Picture credit by google Kalau pergi k...
Add a comment...

Post has attachment
The Cruises - Menghadapi Hidangan Lazat
Assalammualaikum..hai.. Semalam kan gaji baru masuk.. Mesti you all yang kerja gov happy  sebab gaji yang dinanti sekian lama baru masuk bank.. Lama ker?? Haha..yer lah raya sakan lah katakan.. Duit pun mengalir deras bak air terjun gitu.. So semalam Erin t...
Add a comment...

Post has attachment
Sayang Anak Ibu
Assalammulaikum.. Alahai.. lamanya Erin tak update blog ni kan..  berhabuk bersawang bagai.. Ada follower yg dah unfollow paaa.. Now Erin nak perkenalkan my lovely prince Muhammad Uwais Al Qarni Bin Mohd Akasyah.. Tak sangka tahun lepas Erin bergelar seoran...
Add a comment...

Post has attachment
Fenomena Pau Cendawan
Assalammualaikum.. Hai you alls.. lamanya Erin tak menulis di blog ni kan.. Saja je nak publish tentang pau cendawan.. Zaman dulu-dulu pau 'just' warna putih je, perasa pula..kaya dan kacang merah Pau cendawan ni perasa cendawan plus ayam.. sedap jugalah..F...
Add a comment...

Post has attachment
PUTERI AIRYN DAH KAHWIN??
Assalammualaikum..hai you alls.. That you still remember me?? Lama betul Erin diamkan diri dari menulis blog kan? Mood untuk menulis hilang ke mana pun tak tau lah.. Sampaikan Erin dah berkahwin pun ada yang tak tahu kan.. hehe.. Diam diam.. tup tup dah kah...
Add a comment...

Post has attachment
Kita Gi Jalan Penang Jer..
Assalammualaikum.. Selamat pagi dan harap you all sentiasa sihat sejahtera.. Erin?? Alhamdulillah sihat.. Hari ni pagi-pagu buta dah ada mood nak tulis entry kat blog ni..hehe Permulaan bagi tahun 2016 ni ialah Penang.. Best jugak pergi bercuti di tempat ya...
Add a comment...

Post has attachment
Happy New Year 2016
Assalammualaikum.. Selamat tahun baru 2016 to you alls.. Apa azam you alls tahun ni?? Azam Erin dari tahun 2011 lagi tak tertunai.. hehe..nak tahu tak azam apa azam Erin tu? Hmm.. nak kahwin kot.. hehe.. Kalau tahun ni termakbul maunya Erin puasa 3 hari seb...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi : Cucur Ayam KFC
Assalammualaikum.. firstly nak ucapkan SALAM MAAL HIJRAH kat you all semua.. So, apa azam baru tahun ni? Cepat betul kan masa beredar.. Sekejap je kita dah melangkah ke tahun 1437 Hijiriah.. Maka umur pun semakin meningkat.. Ngomong panjang pula Erin ni.. H...
Add a comment...

Post has attachment
Petua yang kita tak tahu
Assalammualaikum Hai you alls.. Jom lihat petua yang ada di antara kita yang tak tahu.. Erin sendiri pun baru je tahu..hehehe Sumber Facebook
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded