Profile cover photo
Profile photo
Junior IT Club
2 followers -
Junior IT Club - Powered by Atos este un proiect prin care elevii înscriși în ciclul gimnazial să își dezvolte competențele de programare.
Junior IT Club - Powered by Atos este un proiect prin care elevii înscriși în ciclul gimnazial să își dezvolte competențele de programare.

2 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Atos Romania a decis să susțină înființarea de cluburi IT în școlile din România, cu intenția de a iniția un proiect național pentru promovarea educației în domeniul IT în toate școlile din țară.
Proiectul este derulat în parteneriat cu Asociatia Edusfera, iar grupul țintă vizat este reprezentat de către elevii de gimnaziu (clasele V-VIII) din întreaga țară. Primele 20 de cluburi IT vor fi înființate în Timișoara și București.
Mai multe informații despre proiect puteți afla pe site-ul www.junioritclub.ro, iar dacă sunteți o școală interesată puteți completa formularul de înscriere care poate fi accesat la adresa www.junioritclub.ro/inscrie-scoala/.
Add a comment...

Post has attachment
Căutăm tineri entuziaşti şi pasionaţi de IT care îşi doresc să îi înveţe şi pe cei mai mici tainele programării. Noi punem la dispoziție toată documentaţia necesară şi un curriculum adaptat.
Cerinte
- Student (minim anul III) sau absolvent de la universități de profil (mate-info, automatică și calculatoare etc) din Timișoara și București;
- Cunoștințe IT la nivel avansat - cunoașterea a cel puțin două limbaje de programare;
- Motivație de a preda cursuri de programare unor elevi între 10 și 14 ani - absolvirea modulului psiho-pedagogic reprezintă un avantaj;
- Seriozitate si punctualitate. Programul de lucru este de 2 ore / săptămână.
- Cazier judiciar.
Oferta
- salariu motivant;
- program flexibil de lucru în regim de colaborare.
Ce trebuie să faci?
Trimite-ne până pe 18 februarie CV-ul tău, însoțit de o scrisoare de motivație la adresa andreea@edusfera.ro și noi vom avea grijă să ne cunoaștem în cadrul unui interviu.
https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/trainer/733671
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded