Profile cover photo
Profile photo
nurul izzati rani
13 followers -
Marang,Terengganu
Marang,Terengganu

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Kereta saya ditunda!
19 august 2014 Assalamualaikum. Hai tuesday bluess. (Sebab isnin kita cuti,so no monday bluesss) hehe. Tapi...sebab xda monday blues semalam lah,mimpi ngeri ni blaku semalam. Sobs sobs sobs.. okay, whats up? Kereta kita hampir ditunda. Huaaa... benci MBSA! ...
Kereta saya ditunda!
Kereta saya ditunda!
izzatirani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Result semester akhir dah keluar!
Assalamualaikum wbt. Semalam result student uitm ntk degree,master and phd dah keluar! Wah wah wah..tjaga pukul 3 pagi sebab dapat email dr uitm hantar result final.terus check twiter facebook nak tengok kengkawan hupdate status.fuh,habis scroll pn pasai re...
Result semester akhir dah keluar!
Result semester akhir dah keluar!
izzatirani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BILA CUTI TAK SAMA
BILA CUTI TAK SAMA
izzatirani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BILA CUTI TAK SAMA
Assalamualaikum wbt. semua.. Mesti x best kalau hari cuti kita x sama gn orang lain kan kan? Eh x sama gn orang lain xpe,tapi kalau x sama gn en asben lagi takkkk best! Kalau orang lain yang normal hari cuti kerja dorang sabtu ahad,tapi kita hari isnin. Yes...
BILA CUTI TAK SAMA
BILA CUTI TAK SAMA
izzatirani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
cerita raya sebagai isteri orang.
cerita raya sebagai isteri orang.
izzatirani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
cerita raya sebagai isteri orang.
Assalamualaikum. Masih belum terlambat rasanya nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin pada semuaaa. Harini pun baru hari raya ke 8. Raya kan sebulan,ye dok? Hehe... Biasalah, raya tahun ni ambe punya masa limited skit,xsempat nk update entry. Hihi.. 2h...
cerita raya sebagai isteri orang.
cerita raya sebagai isteri orang.
izzatirani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
End of degree story.
Assalamualaikum semua. Alhamdulillah, tepat pukul 5.15 ptg kelmarin lepas habis last paper final exam, saya dengan ini sudah bebas dan merdeka sebagai pelajar ijazah sarjana muda. hoi hoi... lepas pengawas exam kutip kertas exam, ya Allah rasa macam haih su...
End of degree story.
End of degree story.
izzatirani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Color untuk tema baju raya
Assalamualaikum. Hai salam 9 Ramadhan. Eh betul kan baru 9 hari puasa? Haa so sempat lagi nak grab kelebihan ramadhan bebanyak ni ok. Zati mcm biasa,salu overexcited bila nak raya. Tengah study final ni pun boleh lagi berangan nak raya..haha.. puasa cukup x...
Color untuk tema baju raya
Color untuk tema baju raya
izzatirani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bakal bekerja di Calaqisya!
 Assalamualaikum. Hai semua. tengah buat apa? zati sedang 'ber honeymoon" menunggu last paper on 12th ni. ya Allah, lamanya gap! hehe... dan sedang menikmati detik2 terakhir sebagai pelajar degree.. ghehehe. dan zati dah plan, habis study zati xnak meganggu...
Bakal bekerja di Calaqisya!
Bakal bekerja di Calaqisya!
izzatirani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Keguguran di Musim FInal Exam
Assalamualaikum. haip semua. selamat berpuasa. lambat sikit ucapannya. hehe.. semoga Ramadhan kali ini dimanfaatkan dengan lebih baik berbanding yang lepas2 ya. blog ni sunyi seketika dengan sebab munasab yang berlaku kebelangan ni. Baru saja dikurniakan pe...
Keguguran di Musim FInal Exam
Keguguran di Musim FInal Exam
izzatirani.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded