Profile cover photo
Profile photo
fahira fuadi
246 followers -
Super duper y0ung girl that want t0 live with exta0rdinary life. As the says, live y0ur live to the fullest.
Super duper y0ung girl that want t0 live with exta0rdinary life. As the says, live y0ur live to the fullest.

246 followers
About
fahira's posts

Post has attachment
Bye 2014, Hye 2015
As salam dunia, Haishhhh tak sangka dah setahun berlalu meninggalkan kita kan. Pejam celik pejam celik dah setahun. Pejam celik pejam celik dah 20, pejam celik pejam celik aikk dah 21 tahun dah. Nanges..T.T Tak sangka weyh dah besar rupanya aku ne rasa maca...

Post has attachment
BLOG SALE 1 !!
As salam dear spendholics, I'm think to clear off some of my wardrobe for saving to buy another things. Hehehehe Some of things are from my friends and I'm helping them out. The item was preloved and some was brand new items and never used before. The price...

Post has attachment
Taji Village Farm
As salam you all, Petang ne mood tengah baik sangat tu yang nak menaip story nak kasi tau you all. Hehhehehe Tajuk hari ne pasal Taji Village Farm . Satu syarikat my Boo yang tubuhkan dengan akak dia. Tapi akak dia memang tak get involve pon dalam bisnes ne...

Post has attachment
LIEBSTER AWARD
As salam jemah sekalian, Antara syarat yang korang kena patuh masa buat post Liebster Award ne adalah : Mention siapakah gerangan jemah yang dah nominated korang tu dengan blog link dia sekali okay. Jangan lupa jawab kesemua 11 soalan yang diberi. Dah koran...

Post has attachment
Inspired Quotes from Shearasol :)
As salam sisters, Sisters, you might be married to the worst man ever, like
ASIYA (‘alayha salam) was married to Pharaoh – but it didn’t change her and her
loyalty and love to Allah SWT You might be married to the best of men, and still not be
saved from Al...

Post has attachment
My weight depresses me.
As salam and evening lovely, Hai you all. Korang apa khabar? Kat sini hujan tau. Sayup-sayup je bunyi azan asar. Mata pon nak layu dah ne. Nak cerita pasal BERAT BADAN T.T Bila je kita orang perempuan especially bukak cerita pasal berat badan mesti nak mero...

Post has attachment
Mangsa Buli
As salam and hello kawan-kawan, Korang pernah tak sepanjang hidup korang kena buli? Definisi Buli tu bermaksud menindas orang yang lemah tak kira la dari segi fizikal dan mental. Kesannya sangat mendalam dalam diri seseorang tu. Jangan tak sangka buli tu bo...

Post has attachment
**
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12830011/?claim=8zf3z757h27">Follow my blog with Bloglovin</a>

Post has attachment
Happy Annivesary yang ke 2 tahun perkenalan kita, awak :')
As salam chuolls, Alhamdulilah now dah officially 2 tahun perkenalan kami pada, 29 AUGUST 2014. Tak sangka betul. Pejam celik pejam celik tak sangka dah 2 tahun dah bersama. Semua perasaan ada bercampur baur. Terharu, happy gila, entah la sampai sekarang ma...

Post has attachment
Happy Annivesary yang ke 2 tahun perkenalan kita, awak :')
As salam chuolls, Alhamdulilah now dah officially 2 tahun perkenalan kami pada, 29 AUGUST 2014. Tak sangka betul. Pejam celik pejam celik tak sangka dah 2 tahun dah bersama. Semua perasaan ada bercampur baur. Terharu, happy gila, entah la sampai sekarang ma...
Wait while more posts are being loaded