Profile

Cover photo
Verified local business
Viduals Animations and Explainers
Papendorpseweg 99, 3528 BJ Utrecht
030 268 5505
97 followers|195,923 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
viduals ia al een tijdje Bedrijfsbeelden. Vanuit Bedrijfsbeelden@gmail.com beheer ik ook een Google Plus account en vanaf heden ga ik daar actiever posten en communiceren. Vanuit +Michel Woutersen  en deze pagina zal weinig tot geen input meer komen. Adiossss
1
Add a comment...
 
Bij B en V hebben we 6 video's opgenomen voor Bedrijfsbeelden. Eén video is een doorlopende opname door het gehele bhv complex heen terwijl er overal iets aan de hand is. Wordt gaaf!  Hieronder beelden die opgenomen gaan worden in de video van B en V voor het Security/Safety  onderdeel.
 
Beelden die in de Bedrijfsvideo's van B en V opgenomen zullen worden.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Op zoek naar het beste shot voor de bedrijfsfilm van Milin. Freelancer Gideon van Bedrijfsbeelden maakt deze mooie shots!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Animatie? Ja, doen we ook!
 
Animatie doen wij nu ook. En ik durf wel te zeggen dat we de kosten zo goed kunnen managen dat wij tot de beste gaan horen wanneer het gaat om prijs-kwaliteit. Hoge kwaliteit, mooie prijs. Ja, de lat lekker hoog leggen!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
 
HIj komt volgende week uit, Vincent Everts reviewt hem, de Nokia Lumia 900. De grote broer van de Lumia 800. Wat zijn de plussen en wat zijn de minnen..

http://youtu.be/deo2X5tB3mY

een productie van www.Viduals.nl
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Video: vergelijk iPad 3 met iPad 2 door Vincent Everts
 
Wil je de iPad 3 aanschaffen, maar weet je het nog niet zeker? Kijk dan naar de review Video met Vincent Everts. Hij reviewt de iPad 3 en vergelijkt deze met name met de iPad 2.

Graag hoor ik van jullie nog op- en aanmerkingen over de video. Wat vind je van de vormgeving, opbouw etc? Mis je nog iets? Wat doen we goed? Graag opbouwende kritiek, kom het liefst met voorbeelden.

thanx
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Trapjes, stoelen, scooters, rolkasten als glider...niets is ons vreemd als het gaat om zaken gebruiken voor een mooi shot. Jammer dat ik geen foto heb van Jeppe die op zijn skates door de een scholengebouw heen gaat.
1
Add a comment...
 
 
Ik word ergens geweigerd en toch word ik er blij van!

Ik had mij aangemeld bij een event van Moviebites.nl. Anderhalf uur bijgepraat worden over online video. Maar Moviebites lichtte mij toe dat het toch vooral een netwerkevent is voor hun huidige business en potentiële klanten (moet je het niet als open inschrijving neerzetten) en dat het niet de bedoeling was dat ik daar voor mijn bedrijf zou gaan netwerken.

Nu ging ik om kennis te halen, maar netwerken zou vanzelf wel gebeuren dus deels snap ik het wel. Moviebites hoort bij Pinnacle, en Pinnacle bij de Telegraaf Media Group. Dat de directeur mij vriendelijk vraagt om weg te blijven (en op een later moment kennis te delen), bevestigd vooral dat wij op de goede weg zitten.
Viduals (straks vooral Bedrijfsbeelden) wordt ook door deze grote jongens serieus genomen.

Mooi toch. 

Wie nog kennis wil halen.. ga er vooral heen. Het zal zeker nuttig zijn http://linkd.in/I6DJsd
 ·  Translate
Online video is booming. Volgens Comscore keken we afgelopen februari maar liefst 60% meer video dan een jaar geleden! Online winkels presenteren hun producten met video, we kijken testimonials van ...
1
Add a comment...
 
Acteur Dain in de bedrijfsvideo voor Milin. Op grote hoogte acteren op deze leeftijd!
 ·  Translate
1
1
Add a comment...
 
Promo voor het vergader/congresgedeelte van het Materia Inspiration Centre op IJburg. Prachtige plek voor meeting. Ze zijn zelf nog wat bescheiden, maar een congres met 250 man en subruimtes moet makkelijk kunnen. Echt een mooie locatie. En je kunt er trouwens ook gratis flexwerken in het 'cafe'.

Meer op www.materia-ic.nl
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Animations, Animated videos, Explainer videos, , 3D animations, 360 animations,  explanimations.

You name it, we animate it

We make are the go-to guys and girls for branded animated videos for companies and agencies. Some of our specialties are multilingual videos and series.

Crazy beautiful and effective!
Hours
Sunday12:00 am–2:00 am
6:00 am–12:00 am
Monday12:00 am–2:00 am
6:00 am–12:00 am
Tuesday12:00 am–2:00 am
6:00 am–12:00 am
Wednesday12:00 am–2:00 am
6:00 am–12:00 am
Thursday12:00 am–2:00 am
6:00 am–12:00 am
Friday12:00 am–2:00 am
6:00 am–12:00 am
Saturday12:00 am–2:00 am
6:00 am–12:00 am
Contact info
Phone
030 268 5505, 06 34054205
Address
Papendorpseweg 99, 3528 BJ Utrecht
Google+ URL