Profile cover photo
Profile photo
Siti Hajjar
43 followers
43 followers
About
Siti 's posts

Post has attachment
Set Menyusu Popular
Assalamualaikum. Sempena promo ESP ni ramai pulak yang bertanya saya Set Menyusu Shaklee. Apa tidaknya, kalau google asyik keluar Shaklee saja. Tahniah ibu. Anda memang bjak bila melabur untuk anda dan bayi anda.  Set Menyusu Shaklee terdiri daripada ESP, V...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Soya Non-GMO, Sumber Protein SIhat
Assalamualaikum semua Anak sedang tidur, laju-laju update blog.  Saya tahu anda baca blog saya. Sebab, setiap hari ramai je yang singgah blog. Sebab anda rajin singgah blog, maka semakin bersemangat saya nak hapdate blog. Terima kasih uols! Mmmuah! Hihihihi...

Post has attachment
Selamat Datang 2015!!!
Assalamualaikum semua... Tajuk macam sama je dengan tahun lepas kan? kan? kan? Ahaks! Sebelum tu jom kita review semula Impian 2014. Disini saya ada tulis untuk jadi Work At Home Mom. Masa tu saya tulis mahu fokus dengan   INN House   Shaklee   Tambahan mah...

Post has attachment
Selalu berlaku salah faham tentang supplement.

Post has attachment
Selalu berlaku salah faham tentang suppement. Ni nak tulis sikit tentang salah faham ini. Harap-harap membantu.

Post has attachment
Salah Anggap Supplement
Assalamualiakum semua. Pagi-pagi ni rasa menulis sikit. Rupanya ramai salah anggap pasal supplement ni. Ramai menyangka suppelment ni adalah UBAT. Ehhh silap tu. Suppelemnt ni bukan ubat. TAPI and apun perlu ingat. UBAT juga bukan penyembuh kepada penyakit....

Post has attachment
Saya Pengedar Shaklee Pulau Pinang
Assalamualaikum semua. ☺☺☺ Saya Isteri Muda Cantik Jelita
kepada Suami Soleh, Zainulfaqar Yaacob seorang blogger tegar. Ibu
kepada Anak Solehah, Insyirah. Work At Home Mom (WAHM) yang berjuang
melawan Hodgkin Lymphayaoma stage 4 sejak 2012. Blog ini temp...

Post has attachment
Hospital Rakan Suami & Rakan Bayi
Polisi Suami Menemani
isteri ketika melahirkan Anak

Untuk memberikan sokongan emosi dan moral kepada isteri yang
bersalin disamping ingin memberikan peluang kepada suami untuk
menyaksikan kelahiran anak kandung pasangan suami isteri demi
mengeratka...
Wait while more posts are being loaded