Profile cover photo
Profile photo
cik tiqa
59 followers
59 followers
About
Posts

Post has attachment
MOHAMAD AAKIF DARWISY
9/5/2017 tarikh due date awisy dilahrikan,, tapi tak kesampaian.. terlewat sejam,, bersali 1.45am 10/5/2017. Dilahirkan secara normal dengan berat 3.35kg.. alhamdulillah,  8/5/17 - da start xboleh tdo mlm tu..dri pukul 3pg smpai subuh contraction.. pgi tu k...
MOHAMAD AAKIF DARWISY
MOHAMAD AAKIF DARWISY
tiqaamiyaka.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PREGNANT DAN FULL TIME STUDENT
PREGNANT DAN FULL TIME STUDENT
PREGNANT DAN FULL TIME STUDENT
tiqaamiyaka.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MAKANAN BAYI 6 BULAN
Resepi Makanan Bayi 6-12 Bulan Assalamualaikum Bila baby dah menginjak usia 6 bulan, mula la kita nervous nak bagi makan apa. Balik-balik makanan yang sama. Jom tengok antara resepi yang ibu boleh buat Puree Betik Masa penyediaan:  2 minit Masak:  Tak Perlu...
MAKANAN BAYI 6 BULAN
MAKANAN BAYI 6 BULAN
tiqaamiyaka.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
fasilitator ijazah 2015/2016
Assalamualaikum,,, pengalaman, demi pengalaman... alhamdulillah... Seperti biasa,, rasanya ini kali ke 2, aku menjadi fasi,, sebab kali pertama sangat best, tapi berbeza kali ke 2 ni,,, sangat penat.. bila ditugaskan di unit disiplin,,, Allah je tahu,, taha...
fasilitator ijazah 2015/2016
fasilitator ijazah 2015/2016
tiqaamiyaka.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
3D Printing
Assalamualaikum,,, Semester 5 dah nak smpai ke penghujung,,,, sakit tengah terasa sekarang ni,,hahaha,,  dah 5 bulan pregnent,, so excited,, hujung-hujung semester dengan kerja yang sangat banyak,, aku terpaksa kuat.. tak boleh manja-manja  as a  mummy  to ...
3D Printing
3D Printing
tiqaamiyaka.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Cara Tukar Nama Fanpage Facebook
Cara tukar nama Facebook Fanpage . Dahulu, jika anda membina  fanpage  menggunakan nama tertentu dan anda tidak dibernarkan menukarnya kecuali anda mempunyai kurang dari 200  likes . Jadi perkara ini menimbulkan masalah bagi mereka yang tiba-tiba berubah fi...
Cara Tukar Nama Fanpage Facebook
Cara Tukar Nama Fanpage Facebook
tiqaamiyaka.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
CARA TUKAR NIGHT MOOD TWITTER
HAHAHA ! Tak ada la rasa eksaited sangat pun nak update pasal benda ni. Sebab tiqa tahu, kemungkinan besar, tiqa orang yang terakhir tahu bahawasanya kini, Twitter dah boleh TURN ON NIGHT MODE tak kiralah korang pengguna Android ataupun IOS (for iPhone). ka...
CARA TUKAR NIGHT MOOD TWITTER
CARA TUKAR NIGHT MOOD TWITTER
tiqaamiyaka.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Minngu Mesra Siswa UniSZA 16/17
Minngu Mesra Siswa UniSZA 16/17
Minngu Mesra Siswa UniSZA 16/17
tiqaamiyaka.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
INDUSTRIAL DESIGN SEMESTER 4
INDUSTRIAL DESIGN SEMESTER 4
INDUSTRIAL DESIGN SEMESTER 4
tiqaamiyaka.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Kahwin Semasa Belajar , Kebahagiaan dan Ujian
Assalamualaikum,,  Sebelum masuk belajar lagi aku dah sedia maklum tunangan orang, igatkan dah  tak nak sambung degree. Dan bila dah bertunang tu agak lama la jugak,  nak masuk dua tahun kot. Tengah belajar, dan sem 4, kebetulan adik aku pun nak kahwin kata...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded