Profile cover photo
Profile photo
Tele Ticket Service
223 followers -
Vlot, veilig en snel online tickets reserveren
Vlot, veilig en snel online tickets reserveren

223 followers
About
Posts

Post has attachment
TOURIST LEMC IN DE LOTTO ARENA
.
Na een zinderend concert op Pukkelpop vanavond, heeft Tourist LeMC nieuws voor de fans! Op 8 november verschijnt zijn langverwachte nieuwe album en op vrijdag 18 januari 2019 geeft hij een concert in de Lotto Arena. De ticketverkoop start morgen, vrijdag 17 augustus, om 10 uur.
Add a comment...

Post has attachment
THE WAR ON DRUGS IN HET SPORTPALEIS
.
.
The War On Drugs is een van de populairste indiebands van het moment. Na uitverkochte concerten in Vorst Nationaal en de Lotto Arena én vandaag een concert op de Main Stage van Pukkelpop lassen de Amerikanen een tourpauze in. Maar gelukkig doen ze dat niet voor ze nog een laatste keer in ons land halt houden. Op vrijdag 7 december 2018 komt The War On Drugs naar het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop start woensdag 22 augustus om 10 uur.
Add a comment...

Post has attachment
THE PRODIGY IN VORST NATIONAAL
.
.
The Prodigy is terug van weggeweest en we zullen het geweten hebben. Hun nieuwe, explosieve single 'Need Some1' geldt als voorbode voor het langverwachte zevende album van de groep. De band kondigt om diezelfde reden ook zijn terugkeer naar de zalen aan dit najaar! The Prodigy komt naar Vorst Nationaal op vrijdag 7 december! De ticketverkoop start vrijdag 17 augustus om 10 uur.
Add a comment...

Post has attachment
GEORGE EZRA IN DE LOTTO ARENA
.
.
George Ezra is hot! Hij zou op 31 oktober in De Roma spelen. Maar om aan de grote vraag naar tickets tegemoet te komen, wordt het concert verplaatst naar de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets zijn meteen beschikbaar.
Add a comment...

Post has attachment
SMURFEN DE MUSICAL IN HASSELT, GENT EN ANTWERPEN
.
De Smurfen staan voor het eerst in België op het toneel tijdens Smurfen de Musical in Ethias Theater Hasselt (2 maart), Capitole Gent (3 maart) en in Stadsschouwburg Antwerpen (6 maart).
.
Gargamel, Grote Smurf, Moeder Natuur, Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfinnetje, Potige en Muzieksmurf, ze doen allemaal mee in dit vrolijke avontuur vol muziek, dans en spanning. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Tickets zijn meteen beschikbaar.
Smurfen, de musical
Smurfen, de musical
teleticketservice.com
Add a comment...

Post has attachment
KNTXT VOEGT SAM PAGANINI TOE AAN LINE-UP
.
Update! KNTXT op 3 november in het Sportpaleis voegt Italiaanse dj en producer Sam Paganini toe aan de line-up. Naast zijn studio- en productiewerk, zijn vooral zijn dj-optredens een groot succes en wereldwijd enorm bevraagd. Zijn sets worden gekenmerkt door stevige beats en werden eerder al omschreven als “Sexy Groovy Dark Techno”. Met Charlotte de Witte, Len Faki en Sam Paganini krijgt de affiche vorm. Meer namen voor KNTXT worden binnenkort aangekondigd.
KNTXT | Tele Ticket Service
KNTXT | Tele Ticket Service
teleticketservice.com
Add a comment...

Post has attachment
Dara Ó Briain is een van de meest charismatische, intelligente, snel pratende en ronduit grappige live-artiesten van vandaag. Op 22 mei 2019 komt hij naar Stadsschouwburg Antwerpen. De ticketverkoop start op woensdag 1 augustus om 11 uur.
Add a comment...

Post has attachment
Het wordt eind december opnieuw even zomer in Antwerpen, want Tomorrowland brengt samen met Dimitri Vegas & Like Mike de magie van het festival naar het Sportpaleis met de legendarische ‘Garden of Madness’. Een gigantische eerste indooreditie, waarbij het podium, de decoratie, de show en alle special effects in handen zijn van het Tomorrowland-team! Vier dagen zomer. Vier dagen madness. Op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 december. De ticketverkoop start dinsdag 4 september om 10 uur.
Add a comment...

Post has attachment
BLACK EYED PEAS IN VORST NATIONAAL
.
De Black Eyed Peas kondigen hun langverwachte terugkeer naar de Europese podia aan! Acht jaar na hun laatste tournee op het Europese vaste land maakt de band een nieuwe afspraak met zijn Belgische fans op zaterdag 17 november in Vorst Nationaal! De ticketverkoop start donderdag 12 juli om 10 uur.
Add a comment...

Post has attachment
PARKWAY DRIVE IN VORST NATIONAAL
.
Na hun broeierige set op het hoofdpodium van Graspop Metal Meeting kondigt Parkway Drive zijn terugkeer naar de concertzalen aan voor dit najaar. Met veel tromgeroffel begroet de Australische metalgroep zijn Belgische fans op 5 februari in Vorst Nationaal. De ticketverkoop start op vrijdag 6 juli om 10 uur.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded