Profile cover photo
Profile photo
Abraham Lincoln
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Тиха Сегрегација
  Не е тајна
дека овие простори отсекогаш биле неизбежно тесни за безпрекорно спроведување
на интересите на народите кои битисуваат на нив. Честите конфликти, мали и
големи, од ситен криминал до војни и масакри се ултимативниот доказ за нетрпеливоста
и разд...
Add a comment...

Post has attachment
Who Watches The Watchmen?
Секоја религија со себе носи категорија на личности кои
се сметаат за носители на божјото слово, односно медиуми на комуникација меѓу
луѓето и Бог. Попови, оџи, и разни други свештеници ја претставуваат
врската преку која обичниот човек ги восприема ултимат...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded